A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Fokváros (CPT)

Hideg és egyenetlen Afrika déli részén

Hülyeségnek tűnik, de valóban Dél-Afrikában tisztességes tél lehet. Nem messze Antarktistól, és amikor itt van a nyár, a Fokváros területe teljes lendületben van. Akkor miért változtassa meg a Machaci napozást tíz helyi fokra? A fő ok tele fogakkal és hat méterre nő.

Gondolj helyesen, a beszélgetés nagy fehér cápákról szól. A dél-afrikai Gaansbai feltűnő tengerparti városa büszke lehet a “World Shark Metropolis” alcímre. A Dyer-szigeten, egy sziklás szigeten, amely nem messze található a tengerparttól, egy oroszlánfóliás kolónia található, amely nagy fehérjeket vonz, mint például a pohlereichi kacsa. Számos cég engedi, hogy a rács mögé nézzen a félreértett lények egyenetlen arcain.

Miért félreértették? Mert annak ellenére, amit a legtöbb ember gondol, a cápák nem élelmiszer. A tehenek évente több embert ölnek meg, mint évente a cápák. Látni fogja magad - a cápák kíváncsi, köröznek a ketrec körül, és az emberek szemébe néznek, ám ezeket a halmaradékok és a belek keveréke vonzza, melyeket mérföldekben érznek a vízben.

A cápákkal való utazás úgy néz ki, mintha a hajó több órán keresztül horgonyzott volna a nyílt tengeren, és a halak legénysége vonzza a már említett finomságot. A vitorlázás előtt ne felejtsen el jól étkezni, és ha a tengeren rosszul érzi magát, próbáljon meg egy gyömbér sört vagy maga a gyömbért. Vagy maga a sör, ez számomra nagyon jól működik. Ha válságod van, nézd meg a horizontot, ha lehetséges, ez segít. Ne zárja be a WC-t, még rosszabb lesz, és munkát fog adni a legénységnek.

Fokváros - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - ByronD | istockphoto.com
Flymeto - cdascher | istockphoto.com
Flymeto - waterotter | istockphoto.com
Flymeto - USO | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Beszéljük az Ön nyelvét

Mellesleg - a cápák nem csak Gaansbai kínálnak. A téli szezonban déli bálnák érkeznek ide a hideg antarktiszi vizekből, amelyek párosulnak az afrikai part mentén, és elhozják a fiatalokat. Bálnajárásokhoz nyugodt szívvel ajánlhatom a Marine Dynamics-t . Tulajdonos, Wilfred Chivell jövedelmének egy részét visszatér a természetbe, például egy veszélyeztetett dél-afrikai pingvinek rehabilitációs központjának működtetésével. Egy másik jó választás az Ivanhoe Sea Safaris , akinek a tulajdonosa Jason éppen a megfelelő fickó.Kapcsolódó cikkek