A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Hallott már a kalkalpen nemzeti parkról Ausztriában?

Sport alapú? Itt nagyon élvezheti! Álljon meg a Windischgarstenben, a nemzeti park déli peremén, egy gyönyörű völgyben, amelyet hegyek vesznek körül, és ideális feltételeket kínálnak sporttevékenységekhez, különösen a kerékpározáshoz, a szurdokmászáshoz, a golfhoz és a lovagláshoz.

Nagyobb magasságok vonzanak? Mássz fel a Wurbauerkogel hegyre, válassz egy túra- és természetútvonalat, vagy vedd fel a felvonót. Alább van egy 1,5 km hosszú szánkópálya vagy egy kis Alpesi-hegység hullámvasút.

Vigye magával a gyerekeket, remek szórakozást fog nyújtani az egész család számára! Íj és nyíl segítségével lőhet a vadállatok próbabábuin, a kilátótoronyból egyedi kilátás nyílik a környező kétezerre. A következő napokban kiránduljon Schrockenbe (2,289 m tengerszint feletti magasságban), vegye fel a felvonót Hinterstoderről a Schafkogelsee tóig a Dachsteinblick kilátóra, majd folytassa a sziklás visszatérésekkel a tengerszint feletti 2000 m-re. Előtted fenséges alpesi csúcsok lesznek, gleccserekkel, egyszerűen igazi pompa.

Egy gyönyörű hely, ahol több száz lehetőség nyílik végtelen trekkingra több tucat csúcson, amelyet teljes egész családdal el lehet végezni, vagy élvezheti a vadvízi evezést, kenuzást, vad délutánt motorcsónakokon vagy akár viking hajókat, próbáljon siklóernyőzést, és élvezze a nagyszerű szórakozást a kötélben. Használja a termálfürdőt a vízi sportokhoz, szervezzen családi mini golfversenyt, menjen adrenalinba csomagolt fáklya éjszakai turnéra, és ne hagyja ki sok más sportot, nem csak a sportot!

Van neked, tehát használja ki ajánlatunkat és élvezze a húsvéti ünnepeket ebben a festői nemzeti parkban!Címkék

nincs címke

Kategória