A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(XSC)

Gyönyörű nyaralás Közép-Caicos-ban

A Turks- és Caicos-szigetek kissé érintette a Közép-Caicos-szigetek gyönyörű szigetet, amely számos gyönyörű stranddal gazdag. Csodálkozni fog a fenyveserdők szaga és a friss levegő lélegzete egy édesvízi tavakkal.

A Közép-Caicos-szigetet nagyon barátságos és vendégszerető emberek lakják.

A Conch bárban érdekes mészkőbarlangokat fedezhet fel sztalagmitokkal és cseppkövekkel, valamint sós tavakkal.

Az északnyugati partot mészkő sziklák és természetes strandok borítják, amelyek rengeteg adatvédelmi lehetőséget biztosítanak. A Crossing Place Trail a part mentén vezet, és a szigetvilág legszebb tájait kínálja. Az út egy komppal érkezik az észak-Caicos-szigetre.

Egy másik látnivaló Közép-Caicos-szigeteken az Ocean Hole természetvédelmi terület - 366 méter széles és 60 méter mélységű mélységben található albul, cápa stb.

A Közép-Caicos az érintetlen természettel büszkélkedhet, így itt megtalálja a kívánt békét, és könnyen elfelejtheti a mindennapi, rohanó valóságot.

Menj a Grace Bay-be a Providenciales-szigeten, ahol aranyos delfineket láthat. A körülötte lévő vizek nagyszerű búvár élményt nyújtanak, felfedezhetik a titokzatos mélységű víz alatti világot, és teljes egészében élvezhetik a nyaralását.

Menj el egy békés üdülésbe egy álomparadicsomban, festői strandokon, rengeteg nap várja Önt itt! Csak nálunk vásárolhat olcsó járatokat Amerikába, verhetetlen áron!

A Turks- és Caicos-szigetek többi szigete Észak-Caicos-szigetek, és felejthetetlen pillanatok várják Önt egyedülálló helyeken! Ne ellenálljon a szépségnek, és ne forduljon el, mivel az Aeroflot sok kényelmet és kényelmet élvez.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória