A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Svolvaer (SVJ)

Gyönyörű Lofoten csodálatos természetben

Észak-Norvégia egyik legnagyobb turisztikai látványossága minden bizonnyal a Lofoten-szigetek. Az éjféli napra, a világ legnagyobb tengeri patakjára, a sarki körön túlmutató hegyi tájra és az ősi viking történelem megragadja utazási szívét!

Csodálatos természeti látványosság lélegzetelállító, itt a Természet anya nagyon nagylelkű volt. A norvég természet az egyik legszebb a világon.

Bodøtól nem messze egy szoros húzódik Straumen és Straumøya között, amely nagyszerű színházi színhely színhelye körülbelül 6 óránként, dagálykor és dagálykor. A víz tömege itt rohan át 40 km / h feletti sebességgel, és drámai tölcsér alakú örvény jön létre az aljára és a partra ütve. Ez a legnagyobb és legerősebb tengeri áram a világon. Teket, a halászokat, szintén érdekelheti a kísérő jelenség, ha nagy mennyiségű hal halmozódik fel, a bankokon álló horgászok szó szerint húznak egy halat a vízből. Tanúja ennek az egyedülálló jelenségnek, élvezze a kilátást a hídról, amely a szigetek közötti szoroson átterjed.

Látogathat érdekes repülési múzeumot is.

Az óra szinte éjfél óta mutatja, a nap lassan lenyugszik, megcsodálhatja ezt a szépséget, hirtelen a nap lepattan a csillogó tenger felszínéről, és újra felkel. Ne hagyja ki azt, amit máshol nem lát.

A hegyvidéki táj alpesi típusú Lofoteni szigetcsoportja, amelynek hegycsúcsai nagyon vadok és sok fala lenyűgöző 700–900 méterrel fekszik a tengerszint felett. Az egész hegyi rendszer csúcspontja az 1050 m magas pont, Svartinnd. A túraútvonalak általában nem találhatók, de a szigetcsúcsokra való emelkedést érdemes megnézni.

Å-ban található egy halászati múzeum és az Ågvatnet-tó, amelynek partjai kiváló kiindulópontként szolgálnak a Gjertinden alatti kilátó hegygerincen való felmászáshoz. A hegyekre, a tengerre és az alsó tóra lélegzetelállító kilátás nyílik.

Ne habozzon, és foglaljon időt, Norvégia minden bizonnyal kínál valamit, így szeretni fogja ezt az országot.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória