Felhasználási feltételek
Apr 04, 2022 1 min

Szeretsz jó mesét olvasni? Próbálja ki üzletünk és szállítási feltételek. Online lefoglalt, vissza nem térítendő jegyek A WEB SHOP FLY a.s. lemondási díja 490 CZK. A légitársaság díjait a lemondási díj levonása után visszatérítjük az ügyfélnek WEB SHOP FLY a.s. és visszatérítési feldolgozási díj. Online lefoglalt visszaváltható jegyek Díjlemondási díj az adott jegy feltételei szerint. A WEB SHOP FLY a.s. lemondási díja 1500 CZK + a vonatkozó jegykiállítási díj \ * Az adó-visszatérítés 500 CZK=visszatérítési feldolgozási díj \ * A változtatások és a jegyek újbóli kiadásának díjai Légitársaság díja az adott jegy feltételei szerint.

Bővebben ..

Kapcsolatok
Feb 17, 2022 1 min

Cseh Köztársaság Travel agency WEB SHOP FLY a.s. Ďáblická 902/2j 182 00 Praha 8 - Ďáblice Czech Republic +420 222 266 966 Corporation WEB SHOP FLY a.s. a Cseh Köztársaság Prágai Városi Bíróságán bejegyzett B21086 bejegyzés alatt van. IČ: 045 91 399 DIČ: CZ04591399 Szlovákia Travel agency WEB SHOP FLY, s.r.o. Námestie sv. Egídia 95 058 01 Poprad Slovakia +421 52 492 12 09 Corporation WEB SHOP FLY, s.r.o. a szlovákiai Eperjesi Helyi Bíróságon bejegyzett 33964 / P bejegyzés alatt van nyilvántartva.

Bővebben ..

online bejelentkezés
Az online bejelentkezés előnyei a gyakorlatban
A légitársaságok inkább az online bejelentkezést részesítik előnyben, mert ezzel papír- és személyzeti költségeket takarítanak meg. Eddig az online bejelentkezés egyik fő előnye az utasok számára, hogy időt takarít meg a repülőtéren, ahol nem kell sorban állnia a bejelentkezési pultnál. Ha nincs feladott poggyásza, akkor egyenesen a biztonsági ellenőrzőponthoz, majd a megfelelő kapuhoz és a repülőgéphez mehet. Azonosító száma és a kinyomtatott beszállókártya feljogosít arra, hogy közvetlenül a repülőgépen tartózkodjon.
Aug 27, 2021 3 min
Bővebben ..
Gyakran Ismételt Kérdések
Aug 04, 2021

Kell segítség? A képernyő jobb oldalán van egy csevegés ikon. Kezdjen kommunikálni ügynökünkkel, hogy segítsen megoldani a problémát. Jegyfoglalás Honnan tudhatom, hogy jegyet foglaltam? Legkésőbb 2 órával a foglalás után kap egy visszaigazoló e -mailt. Ezért ki kell töltenie a foglaláskor ténylegesen használt e-mailt. Még mindig nem kaptam megerősítő e -mailt. Foglaltam jegyet? Ellenőrizze a levélszemét és tömeges mappát. Ha ott sem találja, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal chaten vagy telefonon. Lehetséges, hogy elírás történt az e-mail beírásakor, és azt ki kell javítani.

Bővebben ..

Élvezze az álomnyaralást még terhesség alatt is
A terhes hasnak nem kell semmilyen célból a külföldre repülés végét jelentenie. Ha terhes, konzultáljon orvosával arról, hogy repülővel kíván utazni. A járatot valószínűleg akkor hagyják jóvá, ha Ön nem a terhesség első szakaszában van, és fordítva a terhesség magas szakaszában, amikor egy nőt veszélyeztet a koraszülés. Minden jövőbeli anyának kerülnie kell az olyan célállomásokba történő utazást, ahol előzetes oltásra van szükség. Általában a repülés biztonságos a terhes nők számára, nem veszélyezteti az anyát vagy a magzatot, ugyanakkor hozzájárulhat olyan állapotokhoz, amelyek komolyan veszélyeztethetik a terhességet.
Jul 29, 2021 2 min
Bővebben ..
Vendéglátás
Mi van az étellel az úton?
Hogy megy ez a frissítő repülés alatt? Nem minden légitársaság kínál ingyenes frissítőket, de ha igen, mit várhat tőle és hogyan lehet megszervezni? Az alábbiakban megpróbálunk megválaszolni néhány kérdést a légi vendéglátással kapcsolatban. Leggyakrabban ingyenes vendéglátással találkozik legalább 5 órán át tartó távolsági vonalakon. Rövidebb járatok esetén az ingyenes frissítőket fokozatosan elhagyják, és jelenleg egy csésze vizet és egy kis szendvicset tartalmaznak. Ezzel szemben a távolsági vonalak esetében teljes menü várhat, amely előételből, főételből, süteményekből és desszertből áll.
Jul 28, 2021 3 min
Bővebben ..
Ez a weboldal sütiket használ
May 28, 2021 4 min

A WEB SHOP FLY ezen a weboldalán sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsák webhelyünk látogatásakor, valamint a tartalom és a hirdetések személyre szabása, a közösségi média funkcióinak biztosítása, a forgalom elemzése és a bejelentkezési adatok emlékezése céljából, amelyeket nem szükséges újra bevinni. Információkat osztunk meg a közösségi média, a hirdetési és elemző partnereinkkel arról, hogy Ön hogyan használja webhelyünket. A partnerek kombinálhatják ezeket az információkat más információkkal, amelyeket Ön szolgáltatása vagy szolgáltatásuk igénybevétele eredményeként kapott.

Bővebben ..

Hogyan lehet okosan becsomagolni az útra
Az ünnepeknek szórakoztatónak kell lenniük, mielőtt távozna, készítsen ütemtervet azokról a dolgokról, amelyeket még meg kell tennie, és sokkal kevesebb stresszel jár. Az okos csomagolás a csomagmegtakarítás legjobb módja. Ehhez segítsen elkészíteni egy listát azokról a dolgokról, amelyeket nyaraláskor magával szeretne vinni. Az alap a poggyász A táskának vagy bőröndnek sokoldalúnak és könnyűnek kell lennie, ugyanakkor elég nagynak ahhoz, hogy mindent elférjen benne, amire szüksége van. Fontolja meg, hogy nagy garanciával vásároljon poggyászt - különösen, ha gyakrabban tervezi használni.
May 20, 2021 3 min
Bővebben ..
Utazás gyerekekkel
A szülői élet szép dolog, és még szebb egy gyermeknél, ha már kora gyermekkorától elhagyja a családi nyaralás emlékeit, a tengerbe tett első lépések fényképeit vagy az első hullámtól való találkozás ijedt kiáltását. És hogy néz ki, amikor úgy dönt, hogy repülővel utazik a kicsivel? Cikkünkben megismerheti az alapvető, mégis legfontosabb információkat. Repülőgéppel utazás babakocsival Nagy előnye, hogy a gyermekes családokat általában először ellenőrzik. Az egyes légitársaságok szabályai szerint lehívható babakocsi vehető minden fiatal utas számára.
Mar 16, 2021 2 min
Bővebben ..
Repülőgéppoggyász - tömeg és méretek
Ideális poggyász az egyes légitársaságok szerint Mint ismeretes, a poggyásznak is van füle. A légitársaságok megfelelően kihúzhatják őket, ha nem felelnek meg a megadott paramétereknek. Milyenek? Minden légitársaságnak megvan a saját poggyászmérője. Mindezek után kutatva és ellenőrizve, sok utazó egyformán vágyik arra, hogy összecsomagolja. Ez persze kár lenne. Ezért készítettünk egy világos táblázatot az Ön számára, amelyben könnyen megtudhatja, mit kell bepakolni, attól függően, hogy ki és hova repül. A repülőtéren két alapvető típusra osztjuk a poggyászt, függetlenül a kerekek, fogantyúk és cipzárak számától.
Dec 02, 2020 4 min
Bővebben ..
A fordító ingyenesen külföldre utazik
Volt valami az utazásában, amelyet a repülőtéren kell megválaszolni, mind a helyi személyzettel, mind a légitársasággal? Nem mindannyian tudunk tárgyalni külföldön. Vagy félreértés van félreértés miatt, vagy nem beszélünk a világ nyelvéről. Ennek okai különbözőek lehetnek. Ha ilyen probléma merül fel, mi segítünk. Csak hívjon minket a +420 222 266 966 telefonszámon vagy írjon e-mailt service@webshopfly.com, és mi gondoskodunk róla. Vagy ha átadja a telefonját annak a személynek, akivel beszélgetnie kell, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.
Aug 16, 2019 1 min
Bővebben ..