Kapcsolatok

Cseh Köztársaság Travel agency WEB SHOP FLY, a. s. Ďáblická 902/2j 182 00 Praha 8 - Ďáblice Czech Republic +420 222 266 966 Corporation WEB SHOP FLY, a. s. a Cseh Köztársaság Prágai Városi Bíróságán bejegyzett B21086 bejegyzés alatt van. IČ: 045 91 399 DIČ: CZ04591399 Szlovákia Travel agency WEB SHOP FLY, s.r.o. Námestie sv. Egídia 95 058 01 Poprad Slovakia +421 553 217 777 Corporation WEB SHOP FLY, s.r.o. a szlovákiai Eperjesi Helyi Bíróságon bejegyzett 33964 / P bejegyzés alatt van nyilvántartva.

Bővebben ..

A fordító ingyenesen külföldre utazik
Volt valami az utazásában, amelyet a repülőtéren kell megválaszolni, mind a helyi személyzettel, mind a légitársasággal? Nem mindannyian tudunk tárgyalni külföldön. Vagy félreértés van félreértés miatt, vagy nem beszélünk a világ nyelvéről. Ennek okai különbözőek lehetnek. Ha ilyen probléma merül fel, mi segítünk. Csak hívjon minket a +420 222 266 966 telefonszámon vagy írjon e-mailt service@webshopfly.com, és mi gondoskodunk róla. Vagy ha átadja a telefonját annak a személynek, akivel beszélgetnie kell, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.
Bővebben ..

Tanácsok indulás előtt – parkolás, check-in
Vonza egy álom vakáció valahol egzotikus környezetben, és csak repülőgéppel juthat el oda? A repülőtéren történő bejelentkezés bizonytalansága rányomja bélyegét a várt, tengerparti pihenésre? Megmutatjuk, hogyan kell az utasfelvételt könnyen megoldani. Mindenekelőtt fontos, hogy csomagolja be az utazáshoz szükséges dolgokat, beleértve az érvényes dokumentumokat (útlevél, személyi igazolvány, utazási biztosítási kártya), a szedett gyógyszereket, a vízumokat, ha gyermekekkel utazik rendelkeznie kell a kicsi utazási dokumentjeivel is. Mentse el mobiltelefonján a fontos telefonszámokat, különösen a biztosítója ügyfélszolgálatának telefonszámát, amelyet szükség esetén használhat.
Bővebben ..

Hogyan tovább, ha van jegyem

A jegyet foglalják és fizetik. Az elektronikus jegy azonnal megkapja Önt. Olcsó légitársaság esetében a légitársaság útitervet küld Önnek foglalási kóddal. És mi más? Becsekkolás A repülés előtt be kell jelentkezni, és meg kell kapni a beszállókártyát, a az a alap, amely alapján felveszik a repülőgépbe. Bejelentkezés lehetséges online vagy a repülőtéren. Néhány vállalat esetében a check-in a repülőtéren zajlik felszámítva, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül ellenőrizze a bejelentkezés feltételeit azon szállítónál, amellyel repülsz.

Bővebben ..

Hogyan lehet túlélni a transzfert?

A hosszú transzferek és a repülőtéren való alvás nem rémálom, hanem egy álom valóra válása. Tudja, hogyan szervezzen ingyenes utat transzfer közben Szingapúrban vagy egy éjszakát egy futurisztikus hálószobában? Tanuljon tippeket az átutalások új lehetőségekké nyilvánításának megkezdéséhez._ Fedezze fel a repülőtéri lehetőségeket A San Francisco, Amszterdam és Párizs repülőterei saját múzeummal rendelkeznek. Habár bohém szellemében Austin Texas ingyenes koncerteket tart a repülőtéren. A müncheni átváltást lerövidítheti a mikroipari sörfőzde meglátogatásával, vagy meglátogathatja a Tokióban, Hanedaban található planetáriummal rendelkező kávézót.

Bővebben ..

Jet Lag és hogyan kell csinálni

A test nehezebb keletre vagy nyugatra repülni? Miért kerüljük el az éjszakai járatokat? Jet lag, vagy szintén jet lag - olyan madárijesztő, aki távolságra repül, és nem akarja, hogy olyan legyen, mint egy lélektelen test nyaralásának fele. A jet lag zavarhatja az álmatlanságot, fáradtságot, fejfájást, gyomorpanaszokat vagy irritációt. Miért történik ez, és hogyan védd meg magad a sugárhajtástól? A jet-lag megtapasztalásához meg kell küzdenie néhány időzónát. Az érzékenyebb személyeknek kettőre van szükségük, de a jet-késés nagy része legalább 6 időzóna meghódításában nyilvánul meg.

Bővebben ..

Poggyász - súly és méretek
Ideális poggyász az egyes légitársaságok szerint Mint köztudott, a poggyásznak fül is van. A légitársaságok meghúzzák őket, ha nem teljesítik a paramétereket. Milyenek? Minden légitársaság saját poggyászmérővel rendelkezik. A keresés és az ellenőrzés érdekében sok utazó közvetlen vágyakozik arra, hogy becsomagolja. Ez természetesen szégyen lenne. Ezért készítettünk egy világos táblát az Ön számára, amelyben könnyen megtudhatja, mit kell csomagolni, hogy ki és hol repül. A repülőtéren a poggyászot két alaptípusra osztjuk, függetlenül a kerekek, fogantyúk és cipzárak számától.
Bővebben ..

Felhasználási feltételek

Szeretsz olvasni egy jó történetet? Próbálja ki [üzleti] (../ webshopfly-vop-2017-09-01) és [szállítási feltételek] (../ szállítási feltételek-utasok és poggyász-a-levegő-szállítás). Online visszatérítendő jegyek A Web Shop Fly, S. S. lemondási díja 490 CZK. A légitársaság díjait az ügyfél visszatéríti, miután levonta a Web Shop Fly, a. S. lemondási díját és a visszatérítés feldolgozásának díját. Online visszatérítendő jegyek A tarifa lemondási díja az adott jegy feltételei szerint. A Web Shop Fly, a. S.

Bővebben ..

Ez a weboldal sütiket használ

A WEB SHOP FLY ezen a weboldalán sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsák webhelyünk látogatásakor, valamint a tartalom és a hirdetések személyre szabása, a közösségi média funkcióinak biztosítása, a forgalom elemzése és a bejelentkezési adatok emlékezése céljából, amelyeket nem szükséges újra bevinni. Információkat osztunk meg a közösségi média, a hirdetési és elemző partnereinkkel arról, hogy Ön hogyan használja webhelyünket. A partnerek kombinálhatják ezeket az információkat más információkkal, amelyeket Ön szolgáltatása vagy szolgáltatásuk igénybevétele eredményeként kapott.

Bővebben ..

GYIK

Jegy foglalás Honnan tudhatom, hogy jegyet foglaltam? Legkésőbb a foglalás után 2 órán belül megkap egy visszaigazoló e-mailt. Ezért ki kell töltenie azt az e-mailt, amelyet ténylegesen használ a foglaláskor. Még mindig nem kaptam megerősítő e-mailt. Foglalhatom jegyet? Ellenőrizze a levélszemét és a tömeges mappát. Ha ott sem találja meg, akkor azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal chat-en vagy telefonon. Valószínűleg hibás volt az e-mail beírásakor, és azt ki kell javítani.

Bővebben ..

Magánélet

Bevezetés WEB SHOP FLY a.s. IATA tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkező cseh utazási iroda, székhelye Szlovákiában van. Jegyeinek előkészítése során végzett munka során dolgozza fel személyes adatait - azaz olyan információk, amelyek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódhatnak egy adott személyhez, pl. veled. Mivel elméletileg fennáll annak a lehetősége, hogy például olyan állami hatóságok, mint a bíróság vagy a rendõrség elrendelhetik adataink másokkal való összekapcsolását, ami végül a neved nyilvánosságra hozatalához vezethet stb., Ezeket az adatokat úgy kezeljük, mintha az Ön számára lenne.

Bővebben ..