Gyakran Ismételt Kérdések

Jegyfoglalás Honnan tudom, hogy jegyet foglaltam? Legkésőbb 2 órával a foglalás után megkapja a visszaigazoló e-mailt. Ezért szükséges kitölteni azt az e-mailt, amelyet a foglaláskor ténylegesen használ. Még mindig nem kaptam megerősítő e-mailt. Van jegyem lefoglalva? Ellenőrizze az e-mail Spam és tömeges mappáját. Ha ott sem találja, azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal csevegés vagy telefonon. Lehetséges, hogy gépelési hiba történt az e-mail beírásakor, és azt ki kell javítani. Mi van, ha nagyobb csoportban utazunk?

Bővebben ..

Utazási Covid-19 frissítés és nemzetközi járatok
Kedves utazók, hogyan lehet felkészülni a koronavírus elleni utazásra? Íme néhány pont, amelyek segítenek az utazások, a nemzetközi járatok, a vakáció vagy az üzleti út biztonságosabb kezelésében a COVID-19 járvány idején. A COVID-19 tesztelése a Václav Havel repülőtéren Elindítottuk a COVID-19 tesztelésének lehetőségét a Václav Havel repülőtér közvetlen közelében. Az ajánlat minden olyan utasra érvényes, akinek menetrend szerinti indulása vagy indulása van Prágából/Prágába, és tesztelni kell. A K2 Pharm Technology jelenleg végzi ezeket a PCR-vizsgálatokat, és az antigénvizsgálatok tesztelést biztosítanak a GoParking Prague Ruzyně repülőtéren utazási ügyfeleink irodáinak.
Bővebben ..
Ez a weboldal sütiket használ

A WEB SHOP FLY ezen a weboldalán sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsák webhelyünk látogatásakor, valamint a tartalom és a hirdetések személyre szabása, a közösségi média funkcióinak biztosítása, a forgalom elemzése és a bejelentkezési adatok emlékezése céljából, amelyeket nem szükséges újra bevinni. Információkat osztunk meg a közösségi média, a hirdetési és elemző partnereinkkel arról, hogy Ön hogyan használja webhelyünket. A partnerek kombinálhatják ezeket az információkat más információkkal, amelyeket Ön szolgáltatása vagy szolgáltatásuk igénybevétele eredményeként kapott.

Bővebben ..

Hogyan lehet okosan becsomagolni az útra
Az ünnepeknek szórakoztatónak kell lenniük, mielőtt távozna, készítsen ütemtervet azokról a dolgokról, amelyeket még meg kell tennie, és sokkal kevesebb stresszel jár. Az okos csomagolás a csomagmegtakarítás legjobb módja. Ehhez segítsen elkészíteni egy listát azokról a dolgokról, amelyeket nyaraláskor magával szeretne vinni. Az alap a poggyász A táskának vagy bőröndnek sokoldalúnak és könnyűnek kell lennie, ugyanakkor elég nagynak ahhoz, hogy mindent elférjen benne, amire szüksége van. Fontolja meg, hogy nagy garanciával vásároljon poggyászt - különösen, ha gyakrabban tervezi használni.
Bővebben ..
Utazás gyerekekkel
A szülői élet szép dolog, és még szebb egy gyermeknél, ha már kora gyermekkorától elhagyja a családi nyaralás emlékeit, a tengerbe tett első lépések fényképeit vagy az első hullámtól való találkozás ijedt kiáltását. És hogy néz ki, amikor úgy dönt, hogy repülővel utazik a kicsivel? Cikkünkben megismerheti az alapvető, mégis legfontosabb információkat. Repülőgéppel utazás babakocsival Nagy előnye, hogy a gyermekes családokat általában először ellenőrzik. Az egyes légitársaságok szabályai szerint lehívható babakocsi vehető minden fiatal utas számára.
Bővebben ..
Repülőgéppoggyász - tömeg és méretek
Ideális poggyász az egyes légitársaságok szerint Mint ismeretes, a poggyásznak is van füle. A légitársaságok megfelelően kihúzhatják őket, ha nem felelnek meg a megadott paramétereknek. Milyenek? Minden légitársaságnak megvan a saját poggyászmérője. Mindezek után kutatva és ellenőrizve, sok utazó egyformán vágyik arra, hogy összecsomagolja. Ez persze kár lenne. Ezért készítettünk egy világos táblázatot az Ön számára, amelyben könnyen megtudhatja, mit kell bepakolni, attól függően, hogy ki és hova repül. A repülőtéren két alapvető típusra osztjuk a poggyászt, függetlenül a kerekek, fogantyúk és cipzárak számától.
Bővebben ..
Kapcsolatok

Cseh Köztársaság Travel agency WEB SHOP FLY a.s. Ďáblická 902/2j 182 00 Praha 8 - Ďáblice Czech Republic +420 222 266 966 Corporation WEB SHOP FLY a.s. a Cseh Köztársaság Prágai Városi Bíróságán bejegyzett B21086 bejegyzés alatt van. IČ: 045 91 399 DIČ: CZ04591399 Szlovákia Travel agency WEB SHOP FLY, s.r.o. Námestie sv. Egídia 95 058 01 Poprad Slovakia +421 553 217 777 Corporation WEB SHOP FLY, s.r.o. a szlovákiai Eperjesi Helyi Bíróságon bejegyzett 33964 / P bejegyzés alatt van nyilvántartva.

Bővebben ..

A fordító ingyenesen külföldre utazik
Volt valami az utazásában, amelyet a repülőtéren kell megválaszolni, mind a helyi személyzettel, mind a légitársasággal? Nem mindannyian tudunk tárgyalni külföldön. Vagy félreértés van félreértés miatt, vagy nem beszélünk a világ nyelvéről. Ennek okai különbözőek lehetnek. Ha ilyen probléma merül fel, mi segítünk. Csak hívjon minket a +420 222 266 966 telefonszámon vagy írjon e-mailt service@webshopfly.com, és mi gondoskodunk róla. Vagy ha átadja a telefonját annak a személynek, akivel beszélgetnie kell, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.
Bővebben ..
Tanácsok indulás előtt – parkolás, check-in
Vonza egy álom vakáció valahol egzotikus környezetben, és csak repülőgéppel juthat el oda? A repülőtéren történő bejelentkezés bizonytalansága rányomja bélyegét a várt, tengerparti pihenésre? Megmutatjuk, hogyan kell az utasfelvételt könnyen megoldani. Mindenekelőtt fontos, hogy csomagolja be az utazáshoz szükséges dolgokat, beleértve az érvényes dokumentumokat (útlevél, személyi igazolvány, utazási biztosítási kártya), a szedett gyógyszereket, a vízumokat, ha gyermekekkel utazik rendelkeznie kell a kicsi utazási dokumentjeivel is. Mentse el mobiltelefonján a fontos telefonszámokat, különösen a biztosítója ügyfélszolgálatának telefonszámát, amelyet szükség esetén használhat.
Bővebben ..
Jegyfizetési garancia

INGYENES alapgarancia A garancia külön díj nélküli teljesítésének joga esetén Ön visszatéríti az összeget, amely megegyezik a vásárlás napján a nem repülött járatokért fizetett árnak megfelelő összeggel. Garancia PLUS Fizessen további 100 CZK-t minden utasért, és abban az esetben, ha objektív okokból nem sikerül átváltani a következő járatra, helyettesítő kapcsolatot biztosítunk Önnek, és további költségek nélkül gondoskodunk róla a Garancia PLUS-on. Mikor igényelhető a garancia Ha a repülési dátumot a légitársaság megváltoztatja, késlelteti vagy törli a vis maior kivételével (lásd alább), akkor nem lesz képes elkapni az összekötő járatot, és a légitársaság nem tud alternatív járatot felajánlani Önnek.

Bővebben ..

Hogyan tovább, ha van jegyem

A jegyet foglalják és fizetik. Az elektronikus jegy azonnal megkapja Önt. Olcsó légitársaság esetében a légitársaság útitervet küld Önnek foglalási kóddal. És mi más? Becsekkolás A repülés előtt be kell jelentkezni, és meg kell kapni a beszállókártyát, a az a alap, amely alapján felveszik a repülőgépbe. Bejelentkezés lehetséges online vagy a repülőtéren. Néhány vállalat esetében a check-in a repülőtéren zajlik felszámítva, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül ellenőrizze a bejelentkezés feltételeit azon szállítónál, amellyel repülsz.

Bővebben ..

Hogyan lehet túlélni a transzfert?

A hosszú transzferek és a repülőtéren való alvás nem rémálom, hanem egy álom valóra válása. Tudja, hogyan szervezzen ingyenes utat transzfer közben Szingapúrban vagy egy éjszakát egy futurisztikus hálószobában? Tanuljon tippeket az átutalások új lehetőségekké nyilvánításának megkezdéséhez._ Fedezze fel a repülőtéri lehetőségeket A San Francisco, Amszterdam és Párizs repülőterei saját múzeummal rendelkeznek. Habár bohém szellemében Austin Texas ingyenes koncerteket tart a repülőtéren. A müncheni átváltást lerövidítheti a mikroipari sörfőzde meglátogatásával, vagy meglátogathatja a Tokióban, Hanedaban található planetáriummal rendelkező kávézót.

Bővebben ..