A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Genf (GVA)

Gyakorlati információk a genfi repülőtérről

A Genfi Nemzetközi Repülőtér a városközponttól négy kilométerre északnyugatra fekszik. Már van francia terület a repülőtér északi határán túl, így a Franciaországba utazó utasoknak már nem kell áthaladniuk a svájci vámtisztviselőkön. 2008-ban a repülőtér 11 409 833 utast szállított.

A Genfi repülőtérről összes járatot egy háromszintű terminállal kezelik. Itt található a EasyJet, a Baboo és a Swiss International Air Lines légitársaság. Közülük a Flybe, a Hello, az Edelweiss Air, a Jet2.com, a Tunisair vagy a bmibaby.

A tömegközlekedési buszok 8-15 percenként megállnak a repülőtéren; A 10. vonal a belvárosba fut. A buszjegyet ingyenesen lehet felvenni a terminál érkezési csarnokában található automatából.

A repülőtér terminálja tiszta, de az ajtó általában egy órával éjfél után bezárul. A nap folyamán azonban kemény üléseken fekszik, de messze nem elég.

A svájci érkezési ágazatban hat autókölcsönnek van fióktelepe. Ezek Europcar, Hertz, Avis, Budget, National, Alamo és Sixt. A Hertz, az Avis, az Europcar, a Sixt és a National rendelkezik irodákkal az érkezési terminál francia részén.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória