A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Tbiliszi (TBS)

Grúzia és titkai

Az ősi Kolchida a Fekete-tenger keleti partján található. Sok év telt el, és sok hullám gördült át a történelembe. Ma Grúzia felépül a múlt rendszeréből, és a kormány megpróbál minél több turistát vonzza. Sok új szállodát építettek és új infrastruktúrát építettek ki.

A Fekete-tenger partja Abházia északi részéhez, délre pedig Ajariahoz tartozik, amely kevésbé elválasztott terület. Abházia olyan ismert üdülőhelyeket kínál, mint például Sukhumi és Picundo, de az út itt meglehetősen bonyolult, sok engedély szükséges. Az Ajara Grúzia része, és bármikor eljuthat oda.

A metropolisz Batumi, amelyet évente több ezer turista látogat meg. Új, modern szállodák és szép Fekete-tengeri strandok vonzzák őket. Van egy nagyon népszerű magánszálláshely, ahol egyedül jön, magánszemélyekkel száll be, olcsó pénzért szállás és étel, ami nagyon kényelmes. A kellemes környezet lehetővé teszi a sátorban való alvást is.

Grúzia számos látnivalót kínál

Nem mindenki jön a partra. Megtalálja a Kaukázust, számos természeti parkot, kolostorot és erődöt, vagy az ősi sziklavárost, Upilistikh-t, amely teljesen egyedi. A strandok öt kilométerre húzódnak a török határtól, és nem állnak meg itt. A üdülőhelyeken kívül is megtalálhatók.

Az utolsó hely, ahol felfrissülhet a tenger mellett, az Abházia határán található Anaklia kis falu, amelyet az Orosz Béketest őrzött, és amely a Engury folyó hídja mögött található. A Fekete-tenger körül Románia, Bulgária, északról Ukrajna, Oroszország, Kelet-Grúziában és Dél-Törökországban található. Területe 461 000 km2, mélysége 2210 m, a Duna, a Dnyeszter, a Dnyeper és a Don belefolyik.

Grúzia egy titkokkal teli ország, biztosan tetszeni fog itt. Már megvásárolta?Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória