A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zürich (ZRH)

Gőzhajó a kellemes kirándulásokhoz

Luzern az egyik legszebb svájci város, elsősorban vízgazdagsága miatt. A Luzern-tó északnyugati partján, a Pilatus és a Rigi hegyek között fekszik, és több ivóvíz-szökőkutakról is ismert.

A Reuss folyó elválasztja a város régi és új részeit. Mindkét részét történelmi hidak kötik össze - a Vetnik hídja és a világ legrégebbi kápolnával borított fahídja a 14. század víztornyával. A helyiek nagyon értékelik, ezért gondoskodnak róla. Kerületét számos virágzó, élénk színű virág béleli.

A város büszkélkedhet Svájc legrégebbi barokk templomával és 225 szökőkútjával is. A leghíresebb a Carnival Fountain, ahol minden évben látványos karnevál nyílik, és narancs tömegbe dobja.

A gőzhajók az egyik legnagyobb aktív édesvízi gőzhajók a Luzerni-tónál. Vegyen részt velünk is, ez nagyszerű élmény! Haladjon például Beckenried falujába, ahol hajót kölcsönözhet a kajak kölcsönzésénél, és mehet a közeli Risletenbe egy vízeséssel.

Gőzhajóval eljuthat Svájc leglátogatottabb közlekedési múzeumába is, Luzernbe. Sok interaktív funkciót kínál, különösen a gyermekek számára. Például kipróbálhatnak egy autóbalesetet 10 km / h sebességgel, vezethetnek egy versenyképletet egy szimulátoron, repülhetnek repülővel, vezethetnek egy mini vonatot és még sok más látnivalót.

Gyermekeivel elutazhat a svájci Luzerniba is, amelyre sok pénzt takarít meg a repülőjegyén;

Különösen a Pilatus gyakori turisztikai célpont itt. Az alpesi oldalról a csúcsra érheti el a világ legszorosabb fogaskerékpálya, a Luzern oldaláról pedig eljuthat a panorámás gondolatól. A tökéletes élmény mindenkit lenyűgöz, foglaljon jegyet most egyedi árakon, és készítsen egy gyönyörű családi nyaralást a hegyekben az egész család számára.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória