A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Strand (RAI)

Gondolkodik a nyaralásra? Nagyszerű tippünk az Ön számára!

Csábítsa el a fehér strandok, azúrkék óceán és Afrika illata egy csepp vadonban. A Zöld-foki-szigetek szigetvilága által rejtett nyugalom oázisa a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja.

Töltsön el néhány felejthetetlen napot az egyik szigeten, és töltse fel akkumulátorát, hogy visszatérjen otthona valóságához és sztereotípiájához.

A leglátogatottabb turisztikai célpont a Sal-sziget. Ha azonban el akarja kerülni a zsúfolt strandokat, menjen Boa Vista szigetére, ahol érintetlen természet, gyönyörű strandok és hihetetlen nyugalom rejtőzik a nagyszerű pihenési élményért.

A Zöld-foki-szigeteki legmagasabb vulkáni hegy, fekete strandok és lávamezők várják Önt Fogóra.

Santa Maria városában megcsodálhatja a pasztell színű vakolt tipikus házakat. A város közelében található lávasziklákkal ellátott fekete tengerpart és a szörfözéshez tökéletes hely biztosan örömöt fog nyújtani.

Ha szereti a hatalmas hullámokat, akkor saját szemével láthatja őket. Csodálhatja őket elsősorban az északi Buracona területén, ahol a láva partját természetes tavak és kék égszínkék borítják. Ez egy olyan hely, ahol a természeti elemek összecsapnak.

A szakadékban úszhat nyugodt időben. A szörfözés idején a habosodott tengervíz összetört a sziklákon, és csodálatos magasságba permeteződik.

Pedra de Lume falujában, az északkeleti parton sok halászat láthat, akik megfigyelhetik az éppen fogott halak és cápák fogásának és kibelezésének folyamatát.

A Sal-szigeten ne hagyja ki a vulkáni krátert, ahol sót bányásznak. A sós tavakban való fürdés állítólag meghosszabbítja az életet, a helyi éghajlati viszonyok összehasonlíthatók a Holt-tengeren való tartózkodással.

Ismerje meg a helyi bennszülöttek életét és vásároljon jegyet a Zöld-foki-szigetekre. Utazás előtt nem kell vakcináznia magát, így biztos lehet benne, hogy pihentető nyaralása van.

Ha hiányzik a civilizáció, akkor az utcán találkozik családjával és barátaival, szórakozni, inni, vacsorázni, és örömmel üdvözölni egymást.

Ne ellenálljon a végtelen tengerpart mentén sétálásnak napkeltekor és naplementekor. Most akciónk van a Zöld-foki-szigetekre irányuló hihetetlen olcsó járatokra, tehát ne habozzon, időben lefoglalja!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória