A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Tallinn (TLL)

Golf Észtország legszebb pályája számára

A helyi golfpályát észt egyik legjobbnak és Európában a legnépszerűbb 100 legjobb golfpályának tekintik. Egy 18 lyukú bajnoki tengeri pálya és egy 9 lyukú kőpálya található egy régi régészeti lelőhely helyén.

A kőpálya mentes víztől és vízi akadályoktól, de meglehetősen összetett. A Tengeri pálya viszont egy igazi remekmű, ahol olyan fontos tényezők szerepelnek, mint a szél, a magas fű és a víz. Ez a tanfolyam harmonikusan halad a Balti-tenger és a Jägala-delta mentén. Ezenkívül mindkét tanfolyam harmonikusan beleolvad a környező tájba, és a golf szerelmeseinek a legjobb lehetőségeket nyújtja kedvenc sportukhoz. A golfpálya mindössze 15 perces autóútra található a Tallinn nemzetközi repülőtértől. A klub ideális helyen fekszik, és ezért hozzáférhető Európa minden nagyobb városába. A klub modern klubházzal büszkélkedhet, ahonnan panorámás kilátás nyílik mindkét kurzusra a távolból, a Jägala folyó deltájával.

Saaremaa golfpálya

Észtországban közvetlenül Észtország legnagyobb szigetén, a Saaremaa szigeten, a középkori Kuressaare város melletti golfpályán is játszhatsz, amely az egész Balti-tenger egyik vezető golfpályája. Saaremaa nagyszerű lehetőséget kínál a legmagasabb szintű golf kombinálására számos más szabadidős tevékenységgel és látnivalóval Kuressaare-ben. Élvezze a híres gyógyfürdőt és a strandokat, a középkori várot és a történelmi városközpontot, a golfpálya közelében. Ez a 18 lyukú pálya sík, sok vízi akadálytal rendelkezik.

Foglalja le jegyet Tallinnba, és ne hagyja ki a tökéletes golfélményt. Verhetetlen repülőjegyárakat csak nálunk találhat!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória