A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Singapore (SIN)

A tavak feltárása III. - Pink Lake Hillier
Ausztrália és Óceánia · Ausztrália
Jan 17, 2020 2 min
Bővebben ..
Színes fák
Szivárvány eukaliptusz erdő
Irizáló eukaliptuszfa létezik. A fák között nem volt avantgárd művész, sem heves paintball-csata. A többszínű fákat maga a Anya készítette. Photoshop nélkül. A szivárványfa valódi neve a hámozott eukaliptusz. A hámozás az egész vicc. Közelebbi megfigyelés során rájön, hogy a vad színű csomagtartó műanyag, mintha javítva lenne, és tele van különféleképpen emelt vékonykéreg-rétegekkel. A fa növekedésével a kimerült szövet hosszú szalagokban levál és új kéregre derül fény. Világosan zöld színű. De ez nem tart sokáig.
Oct 03, 2018 4 min
Bővebben ..

Futurisztikus fák Szingapúrban

Készítse el a megfelelő teret, és az állatok el fognak jönni. Ez volt a mottója a BBC Föld bolygó című dokumentumának legutóbbi epizódjában, amely foglalkozott azzal a problémával, hogy a növényzet és az állatok eltűnnek bolygónk felszínéről. A védett tartalékok mellett az emberiségnek állítólag újakat kell létrehoznia a pusztított élőhelyek helyett. Ezért a jövő ígéretes jövőképében a városok összhangban vannak a természettel. Az ilyen utópia példája az egyik legnépesebb - Szingapúr. A felhőkarcolók árnyékában a Gardens by the Bay szaga és szaga van.

Szingapúr három futurisztikus kertből álló komplexumot épített fel a 106 hektáros növényzet újjáépítésének részeként a kikötő közelében. Az egész projekt a szingapúri kormány stratégiájának része volt, amely egyértelműen szólva a “Város a kertben” címet viseli. A Call of Duty III számítógépes játék játékosok tudják, miről beszélnek. A szupermodern relaxációs zóna és az egyikben egy botanikus kert közepén egy egész küldetés zajlik. Azokkal, akik nem játszanak játékot, és akik még mindig meg akarják ismerkedni az egyedi parkkal, nézzük át szépen a részeket.

Az ember visszatér az Édenkertbe

Az öböl melletti kerteket 2012-ben először nyitották meg a nagyközönségnek, és három részből állnak. A kertben való zöld pihenés mellett a kertek az ember, a növény és a bolygó kapcsolatára is összpontosítanak ökológiai és kulturális-történeti összefüggésekben, és programokat és kiállításokat készítenek ezekről a témákról. A legkisebb, a Központi Kert, olyan kellemes, 3 km-es part menti sétány. A keleti kertből a lenyűgözőbb kilátás nyílik a városra. 32 hektáron a víz témája van: a vízcsatornákat a fújó szél irányába ásják ki, amelynek köszönhetően a vízhálózat természetesen behatol a kert belsejébe, és nagy trópusi lombhullató fákat szállít.

Singapore - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nadezhda1906 | istockphoto.com
Flymeto - Nikada | istockphoto.com
Flymeto - kanuman | istockphoto.com
Flymeto - ispyfriend | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Ossza meg ajánlatait barátaival Beszéljük az Ön nyelvét

Intelligens és üvegházak

A Déli Kert 54 hektár trópusi növényzettel rendelkezik a legfontosabb kertészeti művészet területén. A belső szerkezet kialakítását az orchidea ihlette, mint nemzeti virágot és a trópusok szimbólumát. A nagy parkot két óriási üvegház kupola uralja a vízparton. A klasszikus funkción kívül ezek az üvegházak ökológiai funkcióval is rendelkeznek - az egész kert belső szerveként működnek. Összegyűjtik az esővizet, és a hűtőrendszerbe keringetve szabályozzák a meleg levegőt és a vizet. Az egész intelligens rendszer kapcsolódik a szuper fákhoz is, amelyek nagymértékben részt vesznek benne.

Ezek a világ legnagyobb üvegházai, amelyeket valaha építettek kiegészítő támaszok és oszlopok nélkül. Közülük a nagyobb és az alacsonyabb, a Virágdom, még rekordot szereztek a Guinness Rekordok Könyvében. Belül hét kert található, amelyek mindegyike egy enyhe és száraz Földközi-tengert szimulál, kellemes mikroklímában, 23-25 ° C-on. A szingapúri hő miatt lehűlhet a második felhőalapú üvegházban. 1000–3000 m magasságban található nedves trópusi hegyekre jellemző környezetben találja magát, saját 42 méteres hegyével és vízesésével. Ezt a helyet minden formájú és méretű epifiták uralják - az orchideáktól a páfrányoktól a különféle színű mohákig.

Singapore - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - ispyfriend | istockphoto.com
Flymeto - CharlieTong | istockphoto.com
Flymeto - DKart | istockphoto.com
Flymeto - | istockphoto.com
Flymeto - Nikada | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés Adja el saját túráit Készítse el útiterveit

Ezer emelet óriási szuperfái

A Gardens by the Bay legjelentősebb látványossága kétségkívül szuper fák, úgynevezett Super Trees. Összesen 18 ilyen van, közülük 12 “nő” a szuperfák-ligetben. Óriási, 25-25 méter magas építmények, amelyek utánozzák a fa funkcióit, ideértve a víz és a napfény összegyűjtését és energiává történő átalakítását. Ezek a fenomenális vertikális kertek 162 900 egzotikus növényt tartalmaznak, ezek közül körülbelül 200 orchidea- és brómiadófaj található. A két legmagasabb torony között 128 méter hosszú gyaloghíd található, amely kilátást nyújt a közeli élénk fa kéregre, és fantasztikus kilátást nyújt a kertekre. Ezen túlmenően, a szuper fák életre kelnek éjjel fény- és zenei show-kkal, és mérföldeken is láthatók.

végigvezeti Önt a botanikai alkalmazáson

Az üvegházak és a felső boltok közötti felső híd kivételével minden ingyenesen elérhető. Mielőtt elmész a kertbe, ellenőrizze az eseménynaptárt és a rendes programot , hogy biztosan ne hagyjon ki valami érdekeset. Azt is javasoljuk, hogy töltse le ingyen a The Plant Explorer alkalmazást, amely többet tud meg az egyes növényekről, segít azonosítani őket, sőt még emlékeztet arra is, hogy hol kell keresni, és mit kell keresni valós idejű séták során. És ha elhalasztja látogatását 2021-ig, akkor közvetlenül kiszállhat a komplexumba a speciálisan épített szingapúri metróállomáson.

A park továbbra is csak egy park

Bár évente több millió lelkes rajongó látogatja a kertet és gyűjti a nemzetközi díjakat , szkeptikusai vannak. Dr. Ho Hua Chew, a szingapúri természetvédelmi civil szervezet Természettudományi Társaságának alelnöke rámutat a projekt alibizmusára. A kert csak azokat az állatokat vonzza, amelyek képesek alkalmazkodni. De mi van a többiekkel? Rámutat arra, hogy a parkosított és kezelt kertek nem tudják teljesen helyettesíteni a vadonat, és küzdenek az intenzívebb megőrzésért. Természetesen egyik sem. Remélhetőleg ez nem az utolsó terv a természet megóvására, hanem csak az egyik hasznos lépés a mindennapi életbe történő újbóli beillesztéshez.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória