A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Frankfurt (FRA)

Frankfurt biztosan nem unalmas!

Frankfurt am Main főként banki és kereskedelmi vásárairól ismert. Ideális hely egy hétvégi tartózkodásra, és ez a gyönyörű város kellemesen meg fogja lepni rendjével, tisztaságával és nyitottságával.

Érkezéskor minden bizonnyal a modern sokemeletes épületek sziluettjei lesznek láthatóak, amelyek érdekes kontrasztot alkotnak a város régebbi utcáival. A német városok közül Frankfurtban található a legtöbb felhőkarcoló. A felhőkarcolók helyi csoportjának jellegzetes neve Skyline, ami a bankszektor gazdagságát és erejét hivatott bemutatni Európa-szerte.

A legfontosabb felhőkarcoló kétségtelenül az Európai Központi Bank székhelye – az Eurotower néven ismert. Egy másik gyöngyszem a Westendtower, amely a német DZ Bank székhelye. A 208 méter magas felhőkarcoló tetején található a korona, amely Frankfurtnak, mint a római királyok történelmileg fontos koronázási városának állít emléket. Az egyetlen nyilvános kilátó a Maintower épületében található. Innen akár 200 méter magasból is megcsodálhatjuk a várost. Határozottan ne hagyja ki ezt az élményt, gyönyörű kilátás nyílik az egész városra és a Main - Rajna agglomeráció nagy részére. Az 53. emeleten van egy híres étterem, panorámás kilátással. Az Európai Unió legmagasabb épülete a Commerzbank Tower.

A Messeturm épülete kiállítási területként szolgál. Évente körülbelül negyven vásárt, például a leghíresebb autóipari IAA-t rendeznek ezen a területen.

A sokemeletes épületekkel nagy ellentétben áll Altstadt történelmi központja. A legszebb része a Römerplatz, gyönyörű, középkori hatást keltő favázas házaival, de általában nem régebbiek ötven évnél.

A tér legfontosabb épülete a Römer városháza, melynek homlokzatát négy római császár szobrai díszítik. A királyválasztást ezután a közeli gótikus Szent Szt. templomban tartották. Bartholomew. Tekintse meg még a régi Alte Oper operaházat az Opernplatzon, a Goethe-házat, látogasson el a Modern Művészetek Múzeumába, a Történeti Múzeumba, a Zsidó Múzeumba, a Művészettörténeti Múzeumba és a Senckenberg Kutatóintézetbe, ahol életnagyságú dinoszaurusz-csontvázak találhatók. A múzeum másik fontos kiállítása a kitömött madarak gyűjteménye, amely a maga nemében az egyik legnagyobb a világon. Minden bizonnyal érdekelni fogják az elefántok, cetek és más tengeri lények lenyűgöző kiállításai.

Indulj el a gyerekekkel egy kalandos, tudásban gazdag hétvégére. A jegyek most akciós áron kaphatók, és bónuszként a legérdekesebb szállás ajánlatát találja a keresőben. Jegyek és járattal csomagként kombinálhatók a szállással.

Gyakran ismételt kérdések a Costa Rica-i tengerparti nyaralással kapcsolatban

Hol vásárolhat repülőjegyet Frankfurtba?

Megtalálhatja a legjobb prágai járatokat online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről az összes elérhető repülőtérre.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória