A legkényelmesebb és leggyorsabb út Franciaországba légi úton. Számos nemzetközi repülőtér található Franciaországban, ahonnan eljuthatunk oda, ahová kell mennünk. Franciaország az egyik leglátogatottabb hely Európában, ahol évente akár 70 millió turista látogat el. És nem csoda, hogy Franciaország sokféle okot kínál felkeresésére. A gyönyörű természettől kezdve a homokdűnéken át a szörfözésre alkalmas tengeri hullámokig a kultúra és a történelem szerelmesei is jól érzik magukat itt, és ami a legfontosabb: megkóstolhatja az igazi francia konyhát, amire az egész világ vágyik.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt belekezdenénk vásárolni egy jegyet, érdemes átgondolni a hozzávetőleges útvonaltervünket, hogy hol szeretnénk megnézni és hogyan jutunk el oda. Az év bármely szakában Franciaországba mehet. Ennek az országnak mindig van mit kínálnia. Nyáron szép ünnepeket tölthetünk el a napsütötte homokos strandokon, télen elvarázsolnak minket a havas Alpok, és egész évben látogathatja például a látnivalókat, a történelmet vagy a kultúrát Párizsba. Ha azonban el akarjuk kerülni a turisták tömegét, kerülje a nyári üdülési szezont.

Bármikor

Az év bármely szakában Franciaországba mehet

Tél

Télen elvarázsolnak minket a havas Alpok

Do Francie

Lety z Prahy do Francie od 1700 Kč

Párizsba

Ceny letenek od 3000 Kč

Mennyibe kerül egy franciaországi jegy

A jegy árát befolyásolja a rendeltetési hely és az időszak. Körülbelül 1500 CZK-ba juthat Franciaországba egy útra. Ha azonban alacsony forgalmú repülőteret választunk, az tükröződik az árban. Ha betartja a jegyek árát, érdekes árakat kaphat a visszaútra. A franciaországi oda-vissza jegy átlagára 1700 és 3000 CZK között mozog.

Mikor kell jegyet vásárolni Franciaországba

2-4 hónappal a tervezett indulás előtt jó jegyeket vásárolni Franciaországba. Mindenképpen jó követni a légi fuvarozók intézkedéseit, hogy az ár minél kedvezőbb legyen.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és között, HUF-ban

Legjobb nap indulás Franciaországba

Az emberek többsége hosszabb hétvégét vagy nyaralást szeretne tölteni külföldön. Franciaország is jó célpont. De ha húsvét, karácsonyi vagy nyári szünetben szeretne repülni, akkor fizetünk egy kis pluszt a jegyekért. Egyébként az árak nem sokat változnak az év során.

GYIK a franciaországi jegyek vásárlásához

Íme néhány a leggyakrabban feltett kérdések és válaszok a Franciaországba tartó járatokkal kapcsolatban. Ha további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online csevegés vagy e-mail útján.

Milyen légitársaságok repülnek Franciaországba?

Sok vállalat repül Franciaországba. Leginkább a Charles de Gaulle repülőtérre, amely Európában a második legnagyobb. 2018-ban a repülőtér 72,2 millió utast szállított, ami a 10. helyet foglalja el a világ legforgalmasabb repülőterein.

A helyi légitársaság természetesen az AIR FRANCE, amely Prágából Franciaországba repül.

A Franciaországba repülő további légitársaságok közé tartozik a Ryanair, az Easyjet, az Eurowings, a Vueling, a CSA / Smartwings, az Alitalia, az Iberia, a KLM, a LOT, a Lufthansa, a British Airways és az Austrian Ailines.

Mennyi ideig tart egy franciaországi repülés?

Két órán belül megérkezünk Franciaországba. A repülés körülbelül 1 órát és 40-50 percet vesz igénybe.

Hol lehet franciaországi járatokat vásárolni?

Kényelmesen kereshet keresőmotorunkon Franciaországba induló járatokat. Házőrzőnk segít a legjobb árak figyelemmel kísérésében, amelyeket a saját igényei szerint állíthat be. Ha nem biztos a vásárlásban és a keresésben, akkor bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal online csevegés vagy e-mail útján.

Mi a teendő a franciaországi leszállás után

A franciaországi leszállás után javasoljuk, hogy váltson néhány eurót a repülőtéren (ha nincs otthonról). Manapság a legtöbb helyen kártyával lehet fizetni, de jó, ha mindig kéznél van egy kacsa. Miután leszállt a repülőgépről, elvisznek a repülőtéren a feladott poggyászhoz, ahol átveszi. Kövesse a járatszámát a gurulóút felett.

Azt is megtudhatja a repülőtéren, hogyan juthat el a repülőtérről a központba, kereshet busz- vagy vonatkapcsolatokat, vagy használhat autóbérlést, ha több helyre szeretne menni.

Miért kellene Franciaországba menni

Franciaországot évente körülbelül 70 millió turista keresi fel a világ minden tájáról, mivel ez a világ egyik leglátogatottabb országa. És nem csoda, hogy Franciaország sokféle okot kínál felkeresésére. A gyönyörű természettől kezdve a homokdűnéken át a szörfözésre alkalmas tengeri hullámokig a kultúra és a történelem szerelmesei is jól érzik magukat itt, és ami a legfontosabb: megkóstolhatja az igazi francia konyhát, amire az egész világ vágyik. Franciaország egyik leglátogatottabb helye a Mont Blanc legmagasabb hegye is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. Gyermekes családok, fiatal párok, idősek Franciaországba mennek, röviden: minden korosztály számára alkalmas, és ezt a helyet a kedvenc úti céljai közé sorolja.

Népszerű járatkombinációk Franciaországba

Mit kell tudni ezután Franciaországról

Már van Franciaországba jegyed? Olvassa el a Franciaországról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Franciaországba