A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Maastricht (MST)

Flymeto és cseh kisasszony részt vett a Forma -1 -en

Nagy utazás volt Spa -ban. Az idei törölt cseh Miss Essens döntősei, Adéla Štroffeková és Lucie Pejčochová a Charouz Racing System csapatával együtt népszerűsítették a flymeto.com -ot, az F2 és F3 sorozatban versenyző cseh csapat partnerét. És ez egy nagy utazás volt a legendás belga pályán Spában!

Maastricht - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Flymeto és cseh kisasszony részt vett a Forma -1 -en
Flymeto - Flymeto és cseh kisasszony részt vett a Forma -1 -en
Flymeto - Flymeto és cseh kisasszony részt vett a Forma -1 -en
Flymeto - Flymeto és cseh kisasszony részt vett a Forma -1 -en
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Beszéljük az Ön nyelvét Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

A globális koronavírus -járvány biztonsági intézkedései óta először lehetett VIP vendégeket vinni az F1 egyik társaságába (amely magában foglalja a belga F2 bajnokságot is). “Hihetetlen élmény, teljes mértékben élvezem” - mondta Adéla Štroffeková, aki életében először volt az F1 -ben, közvetlenül a Belga Királyságból. “Apa irigyelt engem, nagy rajongója az autózásnak és különösen a formuláknak” - nevetett a modell, hozzátéve, hogy Természetesen mesélj el mindent részletesen.

Ez volt az “formula először” Belgiumban is a gyönyörű barátjának. Így Lucie Pejčochová is ragyogott az elégedettségtől. “Csodálatos a hangulat itt. Alig várom, hogy leírhassam a barátaimnak” - mondta a nő abban az időben, amikor egy monoposzt éppen elhaladt mellette a Belga Nagydíj edzésén. Mindkét macska a Hothess stílusú cég által készített ruhákat viselte rekord rövid, két nap alatt.

A szépségverseny mindkét döntőse a Charouz Racing System meghívására érkezett Spa -ba, és ez nem csak szórakozás. Fő feladatuk a teljes utazási szolgáltatást nyújtó flymeto.com projekt népszerűsítése. A cseh csapat is használja.

“Rendkívül elégedettek vagyunk. Mindent el fognak intézni helyettünk. A legrövidebb összeköttetések, átszállások a repülőtérre és vissza, szállás és így tovább. Már sok időt és pénzt spóroltak meg nekünk” - dicsérte az istálló tulajdonosa, Antonín Charouz .Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória