A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Miami (MIA)

Florida egész életen át tartó élményt jelent

Nyaralását forró tengerparton, golfpályákon és szórakoztató vagy nemzeti parkokban tölti. A látnivalók választéka nagyon nagy. Önön múlik mit választ, felfedezheti a NASA űrbázisát Orlandóban,meglátogathatja az Everglades Nemzeti Park állatait, vagy csobbanhat egyet a Miami tengerparton, ahol számos filmet forgatnak a mai napig. Florida tavaly 105 millió látogatót vonzott magához, ezzel rekordot döntve.

Legoland - 2011-ben megnyílt a világ egyik legnagyobb lego parkja. A régi botanikus kert helyén lett felépítve, a Cypress Garden-ben. Gyerekekkel tökéletes program, élvezni fogják az utazást.

Everglades National Park - Ez az Egyesült Államok harmadik legnagyobb nemzeti parkja.Víz lepte élőhelyekből, mocsarakból áll, ami menedéket kínál számos növény- és állatfaj számára. Igazi szubtrópusi vadon. A horgászat szerelmesei is szeretnek ide jönni.

A floridai napok általában forróak, főleg nyáron. A legtöbb látogató Floridába elsősorban a strandokra és a tengerre látogat. Még éjszaka is kellemes 20 ° -os a hőmérséklet.

Kerékpározás Floridában

Florida a kerékpárosok földi paradicsoma. Egész évben tekrhet, és felfedezheti florida állatvilágának szépségét. A legtöbb floridai szállodában meglehetősen szerény bérleti díj ellenében bérelhet kerékpárokat, de sok városban a Bike and Ride rendszer továbbra is működik. Floridában parkosított kerékpárutak vannak, a legjobb út a Miami Beach strandjai körüli kerékpárút. A floridai kerékpározás remek módja a nemzeti és állami parkok felfedezésének.

Vásárlás Floridában

Számos termék hatalmas választéka, elsősorban a ruházat, cipő vagy elektronika sokkal alacsonyabb áron érhető el az Egyesült Államokban, mint Magyarországon. Ezért nem baj, ha hagy egy kis helyet a böröndben ha Floridába utazik, mert a visszafele úton ki fogja azt használni. A legnagyobb ruházati bevásárlóközpont a Sawgrass Mills, amely Sunrise városában található, egy órás autóútra Miami belvárosától.

Vidám- és szórakoztató parkok Floridában

A 70-es évek elején az ,,álmos város,, megváltozott. Walt Disney úgy döntött, hogy Disney Világát Orlando közelében építi. Sok más fantasztikus parkot is hozzáépítettek, a Magic Kingdom, az EPCOT, a Disney Hollywood Studios és a Disney Animal Kingdom is ezek közé tartoznak.Ezeknek a parkoknak nagy sikere volt, ezért az NBCUniversal úgy döntött, hogy versenybe száll és követi a társaságot. Az 1990-es évek elején nyitotta meg a Universal Orlando Resort-ot, amely a szórakoztatóiparra összpontosított, különösen a filmekre és a televízióra, mindezt nagyon kecsegtető áron.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória