A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Seattle (SEA)

Fedezze fel Seattle-t, a híres filmvárost!

Seattle városa Washington államban található, amelyet gyakran Alaszka kapujának hívnak. Minden bizonnyal meg kell látogatnia néhány helyi kávézót. Seattlt hegyvidéki fal veszi körül. A Cascade hegység A Cascade hegység, amely a Mount Rainier legmagasabb csúcsával (4392 méter tengerszint feletti magasságban), Seattle-ben védelmet nyújt a jeges sarkvidéki levegőtől, míg a legmagasabb Olympus-hegységgel rendelkező olimpiai hegyek védőpajzsot képeznek a csendes-óceáni viharok ellen.

Az enyhe éghajlat lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag egész évben ellátogasson a természetbe és aktív testmozgást végezzen, tehát menjen ide például a Szent Valentin-napra, és élvezze az aktív pihenést.

Nagyon sok lehetőség van arra, hogy válasszon egy érdekes nyomvonalat a Green Lake körül, sétáljon át a Discovery Park legnagyobb parkján, vagy szeretne ülni egy tea-teremben egy kerttel a Washington-tó partján?

A közeli Olimpiai és Cascade hegyek ideálisak síelésre vagy egy kényelmes sétára, melegebb napokon pedig a csónakázás vagy a vitorlázás előnyeit élvezhetik. A túrázás szerelmeseinek pedig a hegyekben a hegyekben kell túrázniuk a hegy közelében, a város közelében található Rainier Nemzeti Parkban.

Seattle központjában minden bizonnyal nem fogja hiányolni a Space Needle mérföldkőjét.

Gyerekekkel elmehetsz a Gyermekmúzeumba és a seattle-i akváriumba, ahol cápákat, pecséteket stb. Láthatsz, meglátogathatod az Experience Music Project projektet - gitár alakú épületet, amelyen modern popsztár látható, és ne hagyja ki a nagyszerű vezetési élményt a történelmi tömegközlekedési eszközökkel. (Vízparti kocsi).

Nem számít, milyen évszakban megy Seattle-be, sokféleképpen lehet eltölteni az időt. Foglaljon most, és élvezze tökéletes Washington nyaralását!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória