A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Rodrigues Is (RRG)

Madrid íze
Madrid mercados
Európa · Spanyolország
Jun 28, 2019 1 min
Bővebben ..

Fedezze fel Rodrigues-t!

Egy bájos, mégis elérhető egzotika, amely az Indiai-óceán közepén fekszik, vár rád. A vad természet és a tenger romantikus strandokkal és barátságos bennszülöttekkel, akik évek óta élnek életet, elbűvölnek, nem akarod elhagyni ezt a szigetet a világon semmiért! Ez a legkisebb Maskarén-sziget (a szigetcsoport részét képezi Mauritius és Reunion is) lehetővé teszi, hogy elfelejtse Közép-Európa dimenzióját.

A kicsi sziget nagyon kicsi, de a hegyvidéki hátországnak köszönhetően sokkal nagyobb benyomást kelt, ráadásul 200 km lagúnákat és 7 km korallzátonyokat tartalmaz.

A vulkáni sziget vad növényzetében levágott éles kígyók egyedülálló anabáziát teremtenek a sziget egyik oldaláról a másikra történő áthaladáshoz.

Az óceán a fő attrakció, amely a szigetek életciklusát vezérli. A Port Sud - Est és Graviere közötti délkeleti part a legcsodálatosabb strandok a helyiek számára. A népszerű kitesurfing - szörfözés egy kis ejtőernyővel.

Használja ki a Kite For Fun Kit Iskola előnyeit a sziget egyik fő szállodájában. A fiúk egész nap a szélben üldözik a lagúnát, és örömmel tanítanak minden trükköt. Vannak a világ legjobb siklóinak egyike.

Válasszon egy romantikus kirándulást kilenc strandon. Gravier-től a part mentén keletre, északkeletre és végül északra megy. Először jön az Anse Femi-öböl, a sziget határozottan legszebb strandjával. A Cape Roche Noire mögött jön az Anse Bouteille csodálatos, aprócska tengerpartja, ez a legjobb hely a romantika felkérésére, kérdezze meg partnerét, hogy férjhez menjen, izgatottan lesz! Akkor vannak más gyönyörű strandok.

Egy ideig van egy ösvény a homokon, közvetlenül a tenger mentén, valahol a hullámokban szörfözhet. Ezután felmászik a sziklás felszínre, vagy sétálhat laza fenyőfák között. Dobjon el néhány ruhát néhány öbölbe, és ugorjon a tiszta kék vízbe. Haladhat tovább nyugaton az Anse Ali-n keresztül, a Fournier-nél a Pointe Cotonig, a következő nagy szállodához: Coton Bay. De indulj a Saint Francois hegységéhez, ahol a sziget egyik legszebb modern épülete áll - a boutik Hotel Tekoma. Érdekes ellentétben áll a sziget hagyományos, nagyon egyszerű építészetével.

A kitesurfáson kívül a búvárkodás a Rodrigues legnagyobb adrenalin élménye. A legjobb búvárhelyek a Pointe Coton és a Pointe Roche Noire keleti részén és a Pointe Palmiste nyugaton, beleértve a hajóroncsokat.

Vagy próbáljon ki egy 400 méteres zipline-felvonót a Montagne Malgache kanyon felett, kilátással a tengerre. Egyedülálló és páratlan élmény!

A vitorlázás vagy a motorcsónak az óriás lagúna mentén is eljuthat a közeli szigetekre egzotikus madarakkal! A nyaralás legfontosabb eleme a Francoise Leguat elefánt teknősökkel történő foglalásának megállása, ahol több száz található, néhány valóban hatalmas. A közelben megnézheti Caverne Patate leghosszabb hozzáférhető barlangját.

Prága és Rodrigues közötti közvetlen szolgáltatás biztosítja a kényelmes transzfert egzotikus nyaralásához. vásároljon velünk online, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória