A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Guam (GUM)

Fedezze fel Guam hagyományait

A Csendes-óceán közepén egy kicsi Guam-sziget vonzza a látogatókat érintetlen természetéhez. Sokszínűsége elbűvöl téged dombos tájával, gyönyörű tengerpartjaival, bambuszerdőivel és mészkő szikláival. A korallzátonyok számos színes halat tárnak fel.

Keressen kikapcsolódást és kikapcsolódást az egyik legjobban karbantartott strandon - a Tumon-öbölben, ahol ne felejtsük el elvenni a légzőcsőt! Az óceán halak és halak óriási választékát kínálja.

Látogassa meg a 19. századból származó Nuestra Señora de la Soledad spanyol erődjét is.

A Lina’la ‘Chamorro Kulturális Park látogatása szó szerint elbűvöl téged, felfedezve a több száz éves helyi őslakos kultúrát. A látogatókat tradicionális ülőruhaba öltözött helyi emberek fogadják majd.

A Guam-sziget továbbra is megőrzi eredeti, egyedi hangulatát. Ez a ritka helyek egyike a földön, amelyeket a civilizáció nem sújt nagy mértékben, és lehetősége van a sziget összes sarkának felfedezésére, és mindent megnézni, amit Guam kínál.

A szigeten nagyon kedves emberek élnek, akik örömmel és szívesen mutatják be kultúrájukat, megmutatják neked és példáit a kerámiából és más korszerű edényekből és tárgyakból. Ismerje meg hagyományaikat és szokásaikat, a hagyományos ruha annyira meglepni fog, hogy imádni fogja Guámot!

A sziget olyan kicsi, hogy áthaladhat a kereszteződésen, kényelmes, óceáni légkör kíséretében, bambusz-erdők és a tenger hullámai friss illatával.

Meg kell tapasztalnia Guamot, hogy szeretni tudja, vissza akar térni ide, a béke és a kikapcsolódás minden lépésnél vár rád, ne hagyja ki, és foglalja le most!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória