A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Madeira (FNC)

Spanyol Nagydíj Barcelonában
Európa · Spanyolország
Jun 03, 2021 1 min
Bővebben ..

Fedezze fel a Paradicsomot az Atlanti-óceánon

Bár Madeira örökké zöld, kis sziget, bőséges hegyekkel, sűrű erdőkkel, vad sziklás partokkal, sőt kiváló borokkal rendelkezik.

Egész évben mehetünk Madeirába, az időjárás nem változik sokat, és a téli hónapokban a hőmérséklet sem ingadozik túl sokat. Nyaralás, amely minden egzotikus, az érintetlen természet és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit örömmel fogja élvezni, ehhez ajánljuk autó bérelését a szigeten.

Szeretne napozni egy gyönyörű természetes strandon, úszni az óceánban, vagy csomagolni a csomagját a csomagtartóba, és fedezze fel Madeira természetes szépségét? Ha a második lehetőséget választja, akkor egy napos emelkedésre vár Madeira Pico Ruivo legmagasabb csúcsa (1862 m), amely elérhető Pico Arieiro csúcsától (1818 m), amely autóval is megközelíthető. A Pico Ruivo-ba az alagutakon vagy a Pico das Torres csúcsán (1851 m) lehet elérni. Egy igényes kirándulás, amelyre az egész sziget megismételhetetlen nézeteivel jutalmazzák.

Látogasson el szintén a fővárosba Funchalba, a Sao Vincente városába, ahol vulkanikus barlangok vannak, a zöld völgyben a babérerdőkben Rabacal, vagy Cascate di Riscoban.

Ha még mindig van erőd, akkor győződjön meg arról, hogy a sok levada közül legalább az egyiket átvágja. A túraútvonalak kellemes sétát biztosítanak Madeira hegyvidéki belső legszebb pontjaihoz. Levada, hogy Moinho, hozza a vizet a régi malom Lombada templománál a Ponta do Sol város fölött, de a déli parton helyezkedik el, ez a levél közvetlenül a merőleges falba van ragasztva, a végén közvetlenül a vízesés alatt haladsz át.

Funchalban éjszaka is él, a város számos klubot, bárt és éttermet kínál, ahol szabadidejét töltheti, napközben pedig vásárolhat helyi üzletekben és üzletekben.

Az adrenalin és az igazi kaland vonzza Önt? A siklóernyőzés Madeirán kissé kivételes, a gyönyörű természet és a tenger felett szárnyal.

Nagyon népszerű turisztikai látványosság a történelmi “Carros de Cesto” fa szánkóval való felvonulás egy keskeny és meredek úton Monte Downtől Funchalig. Két sofőr engedheti el a szánkót 50 km / h sebességig.

Madeira büszkesége egy gyönyörű botanikus kert geometriai mintázatú virágágyásokkal, magasan a főváros felett, amelyet meg kell látogatnia! A sokféle virág, szín és a nem szokványos megjelenésű ágyak minden bizonnyal meg fogja nézni!

Kellemes kirándulással hajjon fel Porto Santoba, ahol delfineket vagy akár bálnákat is megnézhet.

Madeiran tartózkodás közben próbálja ki a kevésbé ismert anonát vagy pitangot, valamint a tenger gyümölcseit és a konzervrumát.

Ne habozzon, válasszon úti célt, válassza Madeira! Az ablak melletti hely korlátozott. Ne hagyja ki a gyönyörű kilátást a virágszigetre, amikor megérkezik a repülőtérre. Van neked!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória