A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Palanga (PLQ)

Fedezze fel a litván természetét!

A Nyugat-Litvánia egyedülálló és nagyon értékes természeti kinccsel, a Kurziai-félszigeten büszkélkedhet, amelynek ékszere a szél és az idő által formált homokdűlő-öv. A magas dűnék, ellenőrizetlen fehér strandok és illatos fenyveserdők adják Kosnek különleges légkört.

Koszovó nagy része, Litvánia, egy nemzeti park és egy nagyon népszerű idegenforgalmi hely, ahol a világ legnagyobb borostyánlelőhelye van.

A Kurská Kosa-félszigeten vannak Neringa néven ismert halászati falvak is. A félsziget szépségének kapuja Litvánia harmadik legnagyobb városa, Klaipėda, ahol a helyi emberek évszázadok óta megtartják szokásaikat és hagyományaikat.

A dűnék ezen a nemzeti parkban 50 méter magasságra terjednek el, és a nagy dűne egyedülálló kilátást nyújt az 52 méteres fehér csiszolású kék öbölre, és ez az egyik legmagasabb mozgódűnés Európában.

A megőrzött erdő bozótja 37 emlősfajon él.

A legmegfelelőbb idő a májustól szeptemberig tartó látogatáshoz. Fontos azonban emlékezni, hogy a parkban szigorú szabályokat kell betartania, amelyek pénzbírságot szabnak ki. Különösen a növények tépésének tilalma, csak a jelölt utakon történő mozgatás stb. Nagyon fontos rendelkezések, amelyeket be kell tartani.

Fedezze fel, fedezze fel és csodálja meg a gyönyörű természetet a világ minden tájáról, és Litvánia számára is kínálunk! Tervezze meg a pihentető kirándulást a Nemzeti Parkba, és felejtsd el az unalmas napi rutinot. Foglalja le jegyét azonnal, és sok pénzt takarítson meg! Jegyeket online is megvásárolhat saját otthonából.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória