A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dehra Dun (DED)

Fedezze fel a Himalája rejtett titkait

A csodálatos Karakoram-hegy tetején a Himalája Hímvatí szó szerint átadta az egész táj szépségét és lenyűgözőségét. A termékeny völgyek, amelyek minden nyáron több ezer virággal virágznak, és a környék hegycsúcsai megóvják nyugalmát. A nagy tengerszint feletti száraz sivatagi Ladakh-régió így megszerezte a Nubra, a Zaskar és az Indus folyók medencéiben szétszórt falusi oázisok zöld területeit.

Az indiai Himalája Ladakh régiót gyakran Új Tibetnek hívják, a lélegzetelállító táj hasonlósága miatt. Ezenkívül a tibeti papság nagy része költözött a körzetbe, így Ladakh a tibeti buddhizmus öt kritikus szektájának szellemi központjává vált, bár a Dalai Láma száműzött központja a szomszédos Himachal Pradesh régióban található.

A helyi kolostorok egyre inkább a turisták célpontjaiivá válnak, a kolostor tornácjainak, árkádjainak és galériáinak része falfreskók, amelyek az élet kerékjét - Bhavačakrát ábrázolják.

A térség történelmi és kulturális központja az Indus-völgy, ahol számos híres kolostor található a dombokon.

Az Alchi Ladakh kolostorok gyöngyszeme több mint 400 éve hatalmas terület vallási központja. Kivételes a fából készült homlokzat és a gyönyörű belsőépítészet. Kivételes elhelyezkedése miatt, az Indus-folyó hangulatos kanyargósánál állva, a kopár hegyek gyűrűje lélegzetelállító romantikus hátteret ad be.

A nyaralás legjobb élménye nem lehet jobb, mint a reggeli ima és meditáció tanúja, amely a szerzetesek életének hiteles része.

Az itt maradás határozottan érdekes lehet télen, amikor az egyes völgyek és utak nem érhetők el. A téli hónapokban az egyetlen út a befagyott folyók, de nagyon nehéz. A családok hosszú hónapokig együtt maradnak, egymással nemzedékeken át osztva a legendákat, a gyerekek megtanulják olvasni és írni szüleiktől, és az ősi hagyományokra épülnek.

Csak nálunk kaphat olcsó járatokat! Verhetetlenül alacsony áron indul Indiába korán, és sok pénzt takaríthat meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória