A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Krakow (KRK)

Fedezze fel a gyönyörű Krakkót

Kezdje látogatását ebben az egyedülállóan gyönyörű lengyel városban híres lengyel perec vásárlásával.

Krakkó nem fél az egész területről átmenni, egy kisebb Prágára emlékeztet. Határozottan sétáljon át az óvároson, északról a Barbakan városkapun keresztül lépjen be, délről pedig a Wawel királyi várból érheti el. A történelmi központ, ahol érezheti a felejthetetlen hangulatot, és örömmel emlékezni fog arra, a Planty Park vonalával borítja, amely a korábbi középkori falak helyét jelöli.

Feltétlenül álljon meg a krakkói fő piactéren, a történelmi ruhacsarnokban. A turisztikai üzletekben gyönyörű turisztikai emléktárgyakat vásárolhat.

Látogassa meg a Nagyboldogasszony templomot is. A Veita Stoss csodálatos oltárát csodáló turisták tömege között talál néhány olyan helységet is, akik még az ebédszünet alatt is kisebb imádságra vagy vallomásra indultak.

Imádni fogja Krakkót a kezdetektől fogva. Azonnal foglalja le repülőjegyét, és induljon el egy szép hétvégére vagy hétre külföldön. Lengyelországba csak tőlünk vásárolhat egyedi áron!

Ha időben veszi a jegyet, akkor valószínűleg felzárkózhat a csodálatos adventi piacokon is, tele élénk fényekkel és fényekkel, a vanília és a fahéj dúsító illatával, amely kiárad az istállókból.

Eredeti ajándékokat is vásárolhat szeretteinek, és legalább egy ideig megismerheti a hagyományokat és szokásokat, valamint a helyi emberek életét. Ismerje meg magadnak a hagyományos lengyel karácsonyt, ne habozzon, és töltse el karácsonyi ünnepeit!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória