A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Lélek (SEL)

Falakkal körülvett város - Szöul

A légitársaság járatot kínál Ázsiába, különösképpen Szöulba, Dél-Korea fővárosába.

Az emberek inkább, mint ünnepnapokon, üzleti találkozókra vagy üzleti utakra összpontosítanak.

Mindenesetre, még ebben a rendkívüli városban, számos érdekes hely található, amelyeket érdemes megnézni.

Szöul városát a bevásárlóközpont felett magasodó sokemeletes épületek jellemzik. Noha Szöul nagyon modern város, királyi paloták, templomok, pagodák és kőkapuok megmaradtak.

Ha felülről szeretné csodálni a tájat, akkor álljon meg a CJ Szöul torony, az adó és a kilátótorony mellett Szöul Namsan hegyén. A negyedik nézőplaton van egy forgó étterem, amely 45 percenként forog.

Szöulban ne hagyja ki a turista falut, amely hűen megmutatja a koreaiak hagyományos életmódját. Különböző típusú házak láthatók az egyes tartományokban. Kötéljárók, esküvői felvonulások és versenyek tipikus ázsiai sárkányok repülésére kulturális helyiségekben zajlanak. Természetesen elsősorban a kovácsolás, ács-, fazekas- és egyéb kézműves munkák találhatók.

A Kjongbokkung, vagy a Királyi Palota egy történelmi épület, amely az ország legrégebbi műemlékeihez tartozik. A palotakomplexum eredeti megjelenését visszaállították, ami minden bizonnyal örömmel fogadja a turistákat, amelyek a fontos látnivalókra összpontosítanak.

Láthatjuk a Szöuli Világkupa stadionját is, amelyet a 2002. évi világkupára építettek. Jelenleg ez a második legnagyobb ázsiai stadion, 66806 ülőhellyel.

A legfontosabb műemlékek közé tartozik a Choson királyságának korszakából származó négy ősi palota - Kyongbokkung, Toksugung, Changdokkung és Changgjongung. A Kjongbokkung terület eredetileg királyi rezidenciaként szolgált. Megtalálhatjuk egy parkban, amelyet gondosan gondozott évszázados fák alkotnak. Több tucat olyan tavak is vannak, ahol vízililiom nő és gyönyörű lótuszvirág virágzik. Ez mindenképpen érdemes megnézni!

Használja ki és fedezze fel a csodálatos építészet tájait. Ha nyaralni megy, és szeretne tudni valami szokatlant, akkor Szöul tökéletes az Ön számára.

Foglaljon időben, takarítson meg jegyet, és válassza ki a legjobb helyet a repülőgépen!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória