A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zürich (ZRH)

Európa legnagyobb vízesése - a Rajna-vízesés

Ha a Bodeni-tó felé tart, menjen nagyobb útra - a Rajna-vízesésre. A Rajna vízesés Svájcban, Schaffhausen közelében található, és olyan hajóval érhető el, amely eljuthat a 150 méter hosszú hegyes vízeséshez.

A turisták számára nagyon vonzó helyet talál a nyomvonal, amely a szikla tetejénél kezdődik a gyönyörű udvart elrejtő Laufen kastélyban. A bejárat mögött leereszkedsz a lépcsőn, amely a folyóhoz vezet, miközben útközben több kilátás nyílik a teraszokra és az erkélyekre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a vízesésekre.

Kissé távolabb északra fekszik Schaffhausen város, ahol minden fejlettségből és sarokból érezheti a múlt hangulatát. Minden háznak saját festett pajzsja van.

A padok szintén egy speciális helyi kezdeményezés, ahol a város egyes kereskedői fantáziájuknak megfelelően díszítették őket, amelyek mindegyike kellemes kikapcsolódást vonzana téged.

Ne hagyja ki a kastélyt és annak helyiségeit, amelyek visszatartják a lélegzetét. A toronyból csodálatos kilátás nyílik a városra. A kastély körül olyan kötelek láthatók, amelyeket általában a kastélyokban nem látnak.

A tartózkodás édes vége lehet egy látogatás a helyi hangulatos kávézóban és csokoládéban, ahol ülhet és élvezheti az ízletes forró csokoládét tejszínhabbal.

Bővítse látókörét, lépjen túl a határokon, hogy megismerje egy idegen országot és annak tökéletes légkörét erős vízesések közelében.

Találjon olcsó repülőjegyeket Svájcba csak nálunk, és időben foglaljon helyet a repülőgépen! Biztonságosan utazzon légi úton és kényelmesen! A Rajna-vízesés környéke nagyszerű tipp az idei hosszú húsvéti hétvége eltöltésére.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória