Európa teljes egészében az északi féltekén és leginkább a keleti féltekén található kontinens. Eurázsia legnyugatibb részét foglalja magában, északon a Jeges-tenger, az Atlanti-óceán határolja Nyugaton az óceán, délen a Földközi-tenger és keleten Ázsia. Forrás: wikipedia.org.

Útmutató Olaszországhoz
Olaszország Európa déli részén, az Apennine-félszigeten található, és hosszú évtizedek óta népszerű úticél Európában. A teljes földterület 301,338 km. Olaszországba 458 környező sziget is beletartozik, amelyek a tengereken húzódnak, és Olaszország partjait mosják. Közülük nyolcvan lakott. A leghíresebbek Szicília, Szardínia, Elba, Ischia vagy Capri. Olaszország történelmi emlékekkel, gyönyörű és napos strandokkal, valamint kiváló ételekkel és borokkal teli ország. Alapinformációk UNESCO műemlékei Olaszország az UNESCO világörökségi helyszíneivel rendelkező országok száma több információ Év Legjobb idő olasz nagyvárosok meglátogatására többet az időjárásról Euro Olaszország hivatalos pénzneme az euró több információ Jegyek 1500 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért érdemes Olaszországba menni Olaszország azon kevés országok egyike, ahol bármilyen nyaraláshoz választhat, legyen szó történelemről vagy kultúráról olyan helyekre, mint Róma, Nápoly, Firenze vagy Velence.
Jun 15, 2021
Bővebben ..
Útmutató Franciaországhoz
Franciaország Nyugat-Európában található, amelyet északon a La Manche-csatorna, nyugaton az Atlanti-óceán és délen a Földközi-tenger mossa. Franciaország határos Belgiummal, Luxemburggal, Németországgal, Svájccal, Olaszországgal és Spanyolországgal. Korzika szigete szintén Franciaországhoz tartozik. Nyugat-Európa legmagasabb pontja, a Mont Blanc a Francia Alpokban található. Alapinformációk tenger A fürdési idény október közepéig tart, a víz hőmérséklete 20 ° C körül van. több információ Nyári üdülés A legjobb dátum március elejétől szeptemberig vagy októberig tart többet az időjárásról Euro Az árfolyam 25 CZK körül van 1 euróért több információ Jegyek 1700 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért menne Franciaországba Franciaországot évente körülbelül 70 millió turista keresi fel a világ minden tájáról, mivel ez a világ egyik leglátogatottabb országa.
May 03, 2021
Bővebben ..
Útmutató Izlandhoz
Ha olyan szárazföldi ember, akit vonz a távolság, és nem választhat elérhető Európa vagy távoli Amerika között, Izland a megfelelő hely. A sziget két tektonikus lemez közepén fekszik, közvetlenül a Jeges-tenger és az Atlanti-óceán határán, így elmondható, hogy pontosan a közepén van. És ez az igazi kompromisszum. Alapinformációk Turisztikai vízum Vízum nem szükséges több információ Májustól szeptemberig A legkedvezőbb időjárás a nyári hónapok.
Oct 07, 2020
Bővebben ..
Útmutató Oroszországhoz
Oroszország világhatalom, a világ legnagyobb országa. Európában és Ázsiában található. Észak-Amerikától a keskeny Bering-szoros választja el. Oroszország tája többnyire sík, a magasabb hegyek csak Elbrus, majd Szibériában, Lénától keletre. Az oroszokon kívül, akik a legnagyobb szláv nemzet, több mint 110 millióan vannak, vannak más nemzetek és nemzetiségek is, többségük tatár és ukrán. Oroszország története szorosan kapcsolódik a keleti szlávok történetéhez, és 862 óta dokumentálják. A kis moszkvai fejedelemség hatalmas birodalommá vált az orosz cárok elmúlt évezredben folytatott kiterjedt hódításainak köszönhetően.
Sep 27, 2020
Bővebben ..
Útmutató Törökországhoz
Törökország Kis-Ázsiában és kis mértékben Délkelet-Európában található ország. Sok ismert és kisebb üdülőhelyet, strandot és műemléket találunk. Törökország a Kis-ázsiai-félszigetből áll, és területe a Balkán-félszigettől délkeletre húzódik. A Dardanellák és a Boszporusz Törökország részei, az egyik Ázsiában, a másik pedig Európában. A part hossza meghaladja a 8300 kilométert, északról eléri a Fekete-tengert, délen a Földközi-tengert és nyugaton az Égei-tengert. A Törökországba és az Égei-tengeri Riviérára látogató turisták nagy része, amikor Törökországba látogat.
Sep 15, 2020
Bővebben ..
Útmutató Spanyolországhoz
Spanyolország számos tevékenységet és gyönyörű természetet kínál - a vízi sportoktól, például a szörfözés, a búvárkodás, a vízisí és a csónakázás, a lovagláson, a golfon, a teniszen át a régiségek, műgyöngyök vagy csipkék vásárlásáig. Spanyolország szórakozással és kultúrával is büszkélkedhet, mint a bikaviadal, a farsang és a Flamenco fesztivál. A turistákat a gyönyörű strandok, a tiszta tenger, a sokszínű természet és az ízletes gasztronómia is elvarázsolja. Alapvető információk Spanyolországról Turisztikai vízum Vízum nem szükséges.
Jul 18, 2020
Bővebben ..
Útmutató Hollandiához
Holland, Holland a Holland, a középnyugati rész neve és Hollandia történelmi területe, amelyet gyakran, de nem helyesen, az egész államra utalnak. Hollandia északi része érintetlen természetéről ismert, a környék vad szépsége örömet szerez, ha extra kilátás nyílik a hajóról, az élmény megduplázódik. Első látásra imádni fogja a romantikus falvakat és a gyönyörű természetvédelmi területeket. Olyan táj, mint egy mese, ahonnan visszatartja a lélegzetét, és szívesen visszatér ide. Alapinformációk Turisztikai vízum Vízum nem szükséges Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Euro Hollandiában, mint a legtöbb európai országban, euróban fizet több információ Jegyek 1200 CZK-tól Egy oda-vissza jegy ára Prágából több információ Miért érdemes Hollandiába menni Élvezze a hajó kormányzását minden engedély nélkül, a csónak egész hétre bérelhető, az első napon inkább menjen a tóhoz, hogy jobban hajtson a hajón.
Jul 12, 2020
Bővebben ..
Útmutató Angliához
Anglia nemcsak London. Túllépni a határain. Sétálj parti sziklák, látogasson el mesevárakba és csodálatos kúriákba vagy csak vándoroljon a hátsó utcákon és fedezze fel a tipikus építészetet. Fejezd be a napot egy hagyományos angol kocsmában, híres felső erjesztett sörrel vagy igazi angol tea. Rajtad múlik. Csomagolsz már? Alapinformációk Angliáról Turisztikai vízum Vízum nem szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Mérleg A pálya kb.
Jul 05, 2020
Bővebben ..