Észak-Amerika a világ harmadik legnagyobb kontinense, Mexikó, Kanada és az Egyesült Államok otthona. Számos lehetőséget lehet kipróbálni egy észak-amerikai kiránduláson - menjen a kanadai lejtőkre, sétáljon végig a kaliforniai tengerparton vagy Mexikóban, merüljön el Florida partjainál és fedezze fel a karibi szigeteket.

Útmutató Kubához
Kuba Közép-Amerikában található, és a Nagy-Antillák szigetcsoportjának legnagyobb szigete. Ez az egyik utolsó ország a világon, amelyet totalitárius rendszer irányít. Ezért Kuba az egyik legnépszerűbb téli egzotikus úti cél, és történelmével, természetével és kultúrájával vonzza látogatóit. Csak itt láthatja az 50-es évek funkcionális autóit, akik félig üres és elhanyagolt utakon haladnak, koktéllal és szivarral a kézben élvezik a gyönyörű homokos strandokat, és esténként gyönyörű kubai zenét hallgatnak és táncolnak salsát.
Oct 10, 2020
Bővebben ..
Útmutató Kanadához
Kanada a nyugati félteke legnagyobb országa, Oroszország után pedig a világ második legnagyobb országa. Az ország tíz tartományra és három területre oszlik, és több mint 37 millió embernek ad otthont. Ez az óriási ország az észak-amerikai kontinensen számos szuperlatívummal rendelkezik, amelyeket megpróbálunk megmutatni. Alapvető információk Kanadáról Turisztikai vízum Indulás előtt kötelező az ETA regisztráció több információ Ősz Szeptember végén megcsodálhatja a juharerdők és más fafajok csodálatos színeit többet az időjárásról Kanadai dollár A tanfolyam körülbelül 18 CZK 1 CAD-ért több információ Jegyek 11000 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért menne Kanadába Kanada egyike azoknak az országoknak, amelyek megfelelő okokból vonzzák az összes megfelelő embert.
Aug 10, 2020
Bővebben ..
Útmutató az Egyesült Államokhoz
Az Amerikai Egyesült Államok vagy röviden az Egyesült Államok egy demokratikus szövetségi elnöki köztársaság Észak-Amerikában, amely keleten az Atlanti-óceán és nyugaton a Csendes-óceán között húzódik. Északon Kanadával, délen Mexikóval határos. Alaszka államnak köszönhetően az Amerikai Egyesült Államok területe a Jeges-tenger partjaig terjed. Az Egyesült Államok magában foglal néhány csendes-óceáni szigetet, például Hawaiit. Az Egyesült Államok 50 államból és egy szövetségi területből áll, amelynek elnöke és székhelye az elnök (Columbia Washington kerülete), hat függő terület (Puerto Rico, az Északi-Mariana-szigetek, Guam, az Egyesült Államok Virgin-szigetei, Amerikai Szamoa és Palmyra-atoll) és tíz kis sziget vagy sziklák.
Aug 09, 2020
Bővebben ..