A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Edinburgh (EDI)

Észak-Berwick és a titokzatos Tantallon kastély

Közvetlenül a skót North Berwick város mellett található a középkori Tantallon kastély romjai egy meredek sziklán, szemben a Bass Rock basszusszigetével. A hely, ahol áll, messziről vonzza a látogatókat.

A Tantallon kastély 1350-ben nyúlik vissza, és gróf William Douglas alapította. A kastély Monck tábornok hadserege (17. század) ostromlása után nagymértékben megsérült, csupán négy méter vastag fal megmaradt. A kastély megmaradt, csak a kerület falai, titokzatos pincék és néhány szoba található. A Tantallon kastély fennmaradó romjai nyitva állnak a nagyközönség számára, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a tengerre és a sziklákra, a végtelen zöld rétek és mezők veszik körül. A turisták azonban teljesen más okból érkeznek ide - látni akarják a szellemet!

A várat sétálva kissé rejtélyesnek tűnik számodra. 2008-ban egy turista sikerült lefényképezni egy ember titokzatos alakját, aki megjelenésével a múltból emlékeztette a kastély lakóit. Azt mondják, hogy a fénykép Skócia királyát, James James-t rögzítette, akit itt gyerekként börtönöztek. Nézze meg magad a Tantallon kastély misztikus légkörét, és menjen Skóciába, hogy megtapasztaljon egy kis adrenalin-tartalmat!

A kastély közelében az északi-tengeri Bass Rock szigetvilág emelkedik ki, amelyben gannetek és más tengeri madarak otthona. Nem csoda, hogy a Bass Rock természetvédelmi területnek nyilvánult, amely elrejtette a kolostor romjait, a régi börtönöt és a világítótornyot. Észak-Berwickből hajókirándulással megnézheti a gyönyörű természetet, a tengerre és a környező vidékre néző kilátásokat, a körbejáró madarak kíséretében a szigeten, kiabálással, énekléssel és beszélgetéssel.

Foglaljon most online, és tervezzen meg egy kellemes családi utat egy titokzatos országba!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória