A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Érdemes részt venni a világ terepfutamán!

Annyira szereti a futást, hogy külföldön kipróbálná a világversenyeket, és csatlakozna hozzájuk az utazáshoz? A csábító, szélsőséges körülmények között (sivatagi vagy sarki régióban) történő futás kellemes változás lehet és lehetőséget kínál új tapasztalatok és motiváció megszerzésére. Válasszon 10 tipp közül a sífutó versenyekre!

Tűz és jég Ultra na Islandu (2016.8. 29.-3.9.)

Távolság: 250 km

Az izlandi rendkívüli hosszútávú versenyek a közelmúltban népszerűvé váltak. A szervezők egyesítették és utánozták a Szahara, az Antarktisz gleccserek, az európai és amerikai völgyek és folyók homokdűnéit, miközben élvezték Izland egyedi nézeteit és vulkánjait. A verseny útvonala különféle tereptípusokat tartalmaz, és így a versenyzők önellátását igényli. A napi szakaszok általában 30–40 km között vannak, a legjobb versenyzők akár 70 km távolságra is képesek.

Még mindig rendelkezésére állnak a legutóbbi megüresedett izlandi jegyekkel foglalható jegyek!

4 sivatag Atacama (2016.10.02.) - Chile / Szahara 2016.6.1–7.5. - Namíbia, Antarktisz 2016.11.18–29., Gobi, 2016.6.15–25., Kína

A sorozat versenyeinek több mint tíz éves hagyománya van, és egyre népszerűbbek. Jövedelmező helyszíneivel, méretével és nagyszerű szervezettségével a világ legrangosabb versenyek közé tartozik. Mindegyiknek nehezebb a terepe és a körülményei, és teljes önellátást igényelnek. Az ágyakat rendelkezésre álló sátrakban biztosítjuk. Ezek a kihívást jelentő sivatagi versenyek a legjobban futó szakemberek, rajongók és minden kihívás szerelmeseinek szólnak. A négy sivatag bármelyikében meghaladó 250 km-es távolság minden bizonnyal túljut a határain.

Mongólia napkelte és napnyugta között Mongóliában (2016.8.3.)

A csodálatos mongol természetfutamot az EcoLeap szervezi, egy nonprofit szervezet, amely a mongol természet és a környezet megőrzésére összpontosít. A versenypálya a Hovsgol Nemzeti Parkon vezet. Célja, hogy a növény teljes bevételét a helyi közösségeknek és a természetnek adományozzák. Tehát ha egyedülálló egzotikus légkör vonzza magát, egy heti tartózkodással egy kis mongol közösségben, a nemzeti park közepén, sporttevékenységekkel, mint trekking, lovaglás vagy kajak egy helyi tónál, a Mongólia napkelte és naplemente ideális választás az idei tartózkodáshoz. külföldön. Ezenkívül a verseny a híres Ultra Trial du Mont Blanc kvalifikációs versenyének egyike, és a szükséges 9 pontból négy pontot fog szerezni.Címkék

nincs címke

Kategória