A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Érdemes részt venni a világ terepfutamán! II.

Marathon Rapa Nui - Húsvét-sziget, Polinézia, Csendes-óceán (2016.6.5.)

A vulkáni eredetű sziget, a Rapa Nui nevű sziget a világ legtávolabb lakott szigete. A sziget hossza mindössze 24 km, de ha valami igazán szokatlan és felejthetetlen személyt akar kipróbálni, a Maraton Rapa Nui határozottan a megfelelő. A regisztráció folyamatban van, és még mindig vannak üres helyek. Ne habozzon, vásároljon jegyet a kedvező áron még ma, és takarítson meg pénzt!

Az Öt Nagy Maraton az Afrikai Nemzeti Parkban (2016.6.25.)

Az összes maraton közül a legvadabb a 10 verseny közül az egyik, amelyre fizetni kell. Nézze meg az orrszarvúkat, oroszlánokat és elefántokat. A Nagy Öt Maraton közvetlenül az Afrikai Nemzeti Parkon fut.

Ez a lehetőség mindenképpen megéri!

A Kínai Nagy Fal Maraton Kínában (2016.5.21.)

A verseny a Kínai Nagy Fal felé vezet, és egyértelműen nem egyike a legkönnyebbeknek. A kemény felület, 5000 lépésre, és az eltérő éghajlat nagy kihívást jelenthet, ugyanakkor egy kemény anya is repedéshez.

Az Északi-sark maraton (2016.4.9.)

Az egyik legszélsőségesebb és legészakibb maraton, amely az Északi-sarkon fut, ha inkább a fagyos éghajlatot, mint a sivatagi meleget részesíti előnyben, az Északi-sark maraton megfelel Önnek. A hőmérséklet jóval nulla alatt van.

A Polar Circle Marathon v Grónsku (2016.10.30–30.)

Egy másik szélsőséges tundra versenyek, amelyek hőmérséklete gyakran nem haladja meg a -10 ° C-ot. A verseny gleccserek, jeges morén és egy csendes jégfelület felett fut. Meg fogja ismerni a világ egyik legtávolabbi és elérhetetlen részét is.

Erdély nyomvonala - Bran, Erdélyi Alpok, Románia (2016. augusztus 26–27.)

Vágyakozik az egzotika tapasztalataira Európában? A Dracula gróf nyomában futó versenyek sorozata a román Erdélyi Alpokban nagy kihívás. Az erdélyi verseny vad és technikai szempontból nehéz verseny a hegyekben. A Drakul ultratrial befejezésével három minõségi pontot szerezhet a kilenc közül, amelyekre az Ultra Trial du Mont Blanc-ba való kvalifikációhoz van szükség.Címkék

nincs címke

Kategória