A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Strasbourg (SXB)

Elzászi régió kerékpáron

Kerülje el a francia régiót, ahol napos szőlőültetvényekkel, kitűnő helyi gasztronómiával teli táj, kerékpáros utak találhatók a középkori házak körül, valamint a Lac Blanc és a Lac Noir gyönyörű tavai. Látogasson el a Haut-Koenigsbourg kastélyba, és álljon meg Strasbourg nagyvárosában, modern építészetével.

Tervezze meg a tökéletes kerékpártúrát Marckolsheimből. Útközben a Neuf-Brisachban található Vauban erőd körüli túra, valamint kellemes látogatás Colmarba vagy az eredeti Breisach am Rhein erődítményekbe látogathat.

A kerékpáros túrák nagy előnye, hogy bármikor megállhatnak, és számos látnivalót és gyönyörű tájat láthatnak. Például egy kiváló élmény egy túra a Camp de Struthof koncentrációs táborban vagy egy út, amely a gerincen és a Champ du Feu-n keresztül vezet egy festői falvakon keresztül Sélestatba.

Határozottan látogassa meg a Haut-Koenigsbourg kastélyát, a kis, gyönyörű Hunawihr várost és a gólya-állatkertet.

Meleg időben is úszhat a Lac Blanc-ben.

Ne hagyja ki a hagyományos reggeli piacokat Obernaiban és a kijáratot Mont Sainte-Odile-ról Barr-ba, ahol a borkerékpálya segítségével eljuthat az Ebersmunster zarándok templomba.

Vegyük a Vosges Grand Ballon legmagasabb csúcsait (1424 méter tengerszint feletti magasságban) a Le Markstein síközpontba, ahonnan eljuthatunk a kempingekhez a Fecht-völgy mentén.

Feltétlenül látogassa meg Strasbourg elzászi metropoliszát és a csatorna városnézését ezen a kerékpáros túrán.

Foglalja le jegyét Strasbourgba ma, és ne hagyja ki kerékpárral a gyönyörű környezetet. Vásároljon olcsó járatokat kényelmesen otthonról, és sok pénzt takarítson meg!

Tervezze meg a tudás és az aktív kikapcsolódás nagyszerű hétvégét!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória