A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Élvezze az álomnyaralást még terhesség alatt is

A terhes hasnak nem kell semmilyen célból a külföldre repülés végét jelentenie. Ha terhes, konzultáljon orvosával arról, hogy repülővel kíván utazni. A járatot valószínűleg akkor hagyják jóvá, ha Ön nem a terhesség első szakaszában van, és fordítva a terhesség magas szakaszában, amikor egy nőt veszélyeztet a koraszülés.

Minden jövőbeli anyának kerülnie kell az olyan célállomásokba történő utazást, ahol előzetes oltásra van szükség.

Általában a repülés biztonságos a terhes nők számára, nem veszélyezteti az anyát vagy a magzatot, ugyanakkor hozzájárulhat olyan állapotokhoz, amelyek komolyan veszélyeztethetik a terhességet. A kockázatokat elsősorban a nagy nyomáskülönbségek okozzák. A terhesség korai szakaszában vérzés léphet fel, a terhesség magasabb szakaszában fennáll a korai magzatvíz-elvezetés veszélye. A repülés hossza szintén alapvetően befolyásolhatja a kismama egészségét, a kockázatot egy hosszú ülés adja, amikor vérrögök képződhetnek.

A terhesség 28. hetéig a nők gyakorlatilag korlátozások nélkül repülhetnek; a terhesség 28. és 36. hete között orvosi igazolással kell rendelkeznie egyes légitársaságok számára. A legtöbb légitársaság megtagadja a terhes nő szállítását a terhesség 36. hetétől kezdve.

Azonban mindig jobb, ha időben felhívja a légitársaságot, hogy megtudja, hány hetes terhességet szállítanak Önnek, és ha orvosi igazolásra van szüksége.

A repülővel való utazás alapvető és fontos utasításai az ivási rendszer betartása. Foglaljon helyet a folyosón, hogy legalább fél óránként körbejárhassa a gépet, és ülve mozgassa az alsó végtagokat, ami fontos a vérkeringés szempontjából. A jobb kényelem érdekében válasszon laza ruházatot. Az elasztikus harisnya nem megfelelő. Ne becsülje alá az orvos által előírt érfali gyógyszerek megelőzését.

Könnyítse meg utazását azáltal is, hogy utazik egy kedvesével, inkább válasszon helyet az első osztályban, minden kényelemmel. Vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi szolgálattal és orvosával a nemzetközi előtaggal. Csomagolt ételek helyett fogyasszon friss gyümölcsöt és gyümölcslevet.

Egyes légitársaságok a terhes nők számára elsőbbségi bejelentkezést kínálnak, a prágai repülőtéren a várandós nők várhatnak az üzleti szalonban, a bejelentkezést és az útlevél formaságokat a repülőtér személyzete intézi.

Ha rosszul érzi magát a repülőtéren, orvosi szolgáltatás áll rendelkezésre.

Biztosan nem kell aggódnia a fémdetektorok miatt, amelyek egyáltalán nem veszélyesek. A repülőtéren a röntgensugarakat csak a poggyász átvizsgálására használják.Kapcsolódó cikkek

Címkék