A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Jakarta (JKT)

Élvezze a tökéletes napozóteraszt a Seribuat szigetcsoporton

A lenyűgöző Seribuat-sziget táj Johor tartomány délnyugati partján található, Malajzia legszebb szigeteivel. Ezekre a szigetekre hajóval kényelmesen el lehet jutni Mersing kikötőjéből, amely szintén nagyon kellemes és népszerű hely a kikapcsolódásra. A legnagyobb és leghíresebb sziget a Tioman nevű sziget. A legjelentősebb a Tinggi-sziget, bár inkább egy kihalt vulkán. A Pulau szigetén Besar egy gyönyörű tengerpart, fehér homokkal és kis korallzátonyokkal. A kissé nagyobb Pulau-sziget Sibu egyre népszerűbb üdülőhely a látogatók számára, különösen Szingapúrból. Pulau Rawa környékén az egyik legszebb búvárkodási tevékenységet fogja megtapasztalni.

A Tioman-sziget híres paradicsoma a nap és a tenger szerelmeseinek. A romantikus korall lagúnákkal körülvett kristálytiszta víz lehetővé teszi a gazdag tengeri élet szabad szemmel történő megfigyelését. A szigeten sok gyönyörű homokos strand található, melyeket pálmafák árnyékolnak. A sziget központja hegyvidéki, tele van trópusi növényzettel, amelyet trekking szerelmesei használhatnak. A Berjaya Hotel közvetlen közelében található a tökéletes 18 lyukú pálya, így még a szenvedélyes golfosok sem unatkoznak itt. A sziget látogatásának optimális ideje áprilistól szeptemberig.

A Kuala Besut partjainál közvetlenül két gyönyörű sziget található: Pulau Perhentian Besar és Pulau Perhentian Kecil. Ezek a legszebb szigetek Malajziában, kristálytiszta vízzel és fehér homokos strandokkal. A Kecil-sziget fiatalabb látogatókat vonz, olcsó szállást és bőséges éjszakai életet kínál. Besar szigetét viszont a nagyobb luxust és csendesebb nyaralást kereső turisták keresik. Mindkét szigeten nagyszerű lehetőségek vannak a búvárkodásra és a snorkelingre, sok dzsungelben sétálhat, vagy csak pihenhet és napozhat.

Vásároljon jegyeket korán, és sok pénzt takarítson meg! Nyugodtan élvezze a tökéletes nyaralást egzotikában!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória