A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Hasított (SPU)

Élvezze a még meleg nyári napokat Splitben!

Split tengerpartjai mindig zsúfoltak, de nem csoda, hogy a gyönyörű lágy strandok és a tiszta tenger a világ minden tájáról a turisták fő vonzereje. A színekkel és tipikus tengeri állatokkal teli víz alatti világ vár a búvárkedvelőkre.

Split számos történelmi emlékművet is kínál, amelyeket meglátogathat a nyaralása alatt. A leghíresebb és legjobban megőrzött épület a Diocletianus-palota. Vessen egy pillantást a múzeumra, a templomra és a katedrálisra.

Ne hagyja ki a Marjan Peak-t Split legszebb parkjával, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a szomszédos szigetekre.

Kár lenne, ha nem látogatná meg a Spliti Állatkertet. A Marjan dombon található, a Természettudományi Múzeummal együtt. Ez a világ egyik legkisebb állatkertje. Láthatjuk farkasokat, medveket, vaddisznókat, pávakat, flamingókat és egyéb háziállatokat, például nyulakat, tengerimalacokat, kecskéket stb.

Trogir történelmi része festői utcákkal, városházzal és Szent Vitus-székesegyházzal. St. Lawrence egynapos kirándulást kínál a román stílusú és a reneszánsz emlékekhez, amelyek valóban számtalanok.

Egy romantikus kirándulás a Krka Nemzeti Parkba lesz a horvátországi tartózkodás gyöngyszeme. A park egyedi tájképe csodálatos élmény lesz az Ön számára. Látni fogja a karszt vízesések, tavak és folyami kaszkádok rendszerét. Sziklás táj, amely a Krka folyón átfolyik, sziklás szurdokok és szorosok. A tó közepén lévő Visovac-kolostor a Nemzeti Park része. A legnagyobb élmény a séta során a Skradin-vízesés, amely akár 46 méter magasról is esik!

Élvezze az ókori történelem megfelelő atmoszféráját kíváncsi turisták tömege nélkül, és látogasson el Trogir közelében lévő Kaštel Štafličbe, ahol a Kaštel Stari az egész rendszer legrégebbi épülete, Kaštel Novi.

Hihetetlenül alacsony repülőjegyárakkal rendelkező tengerparti nyaralás vár rád! Foglaljon időben helyet a repülőgépre, és repüljön a nap Splitbe.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória