A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Tel Aviv (TLV)

Előnyben részesíti a Közel-Keletet, mint más úti célokat?

Előnyben részesíti a Közel-Keletet, mint más úti célokat? Szeretne valami újat tudni? Foglaljon nagyszerű repülőjegyet Izrael nagyon vonzó Tel-Aviv városába.

Ennek a csodálatos városnak a jövedelmező helyei közé tartoznak a strandok, kávézók, bevásárló- és szórakoztató központok, valamint látnivalók, amelyek miatt Tel-Aviv népszerű turisztikai célpont.

Mint néhány amerikai városban, Tel-Avivot olyan városnak is nevezik, amely soha nem alszik. Az éjszakai élet különösen a tengerparti sétányok területén található, ahol számos bár és éjszakai klub található. Tehát ha ebben az izraeli rendeltetési helyen szeretne időt tölteni, nem fog unatkozni.

A jó konyha szerelmeseinek értékelni fogja a sok “sushi éttermet”, ahol sokféle sushi-t kínálnak Önnek.

Három Izrael legnagyobb múzeuma található Tel-Avivban, ezek közül az egyik Erec Jisra’el, az ország régészeti és történelmi történeti kiállításával.

Izrael olyan ország, amely inkább kulturális élményeket kínál, mint kognitív maradványokat. Számos színház található, amelyek közül Heichal Hatarbut akár 3000 ülőhelyet kínál, és itt található a Habima izraeli Nemzeti Színház is.

A városban minden nap opera és klasszikus zenei előadások zajlanak. A pop-rock koncertek népszerű helyszíne gyakran a legnagyobb Jarkon park.

Ha továbbra is szereti a pihenést és a kikapcsolódást, használhatja a helyi több kilométer hosszú homokos strandokat, gyönyörű azúrkék tengert, nyílt horizontot, a napot és sok kellemes embert. A tel-avivi tengerpart tökéletes hely nyaralásához.

Tel-Aviv az egyik leginkább szabad és nyitott hely, és jelenleg a világ egyik legnépszerűbb, legjobb és legbarátságosabb földrajzi célpontja. Lepje meg partnerét, és vigye el őt egy szórakoztató, luxus nyaralásra. Tel-Avivban az esküvők nem ritkák. Önnek egyedülálló lehetősége van belépni a regisztrált kötetbe, vagy kérdezze meg kedvencét a gyönyörű tengerparton.

Használja ki egyedi ajánlatunkat és repüljön velünk Izrael exkluzív részébe, Tel Aviv városába, verhetetlenül alacsony áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória