A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Egzotikus célpontok, amelyeket érdemes meglátogatni

Üdülést tervez? Ezután fontolja meg az egyik egzotikus úti célt. Határozottan érdemes meglátogatni, például az azúrkék tenger és a végtelen fehér homokos strandok miatt.

Dominikai Köztársaság a Mama Juan itallal

A Dominikai Köztársaságban jó italok, ételek, szórakozás és kedves, mosolygós személyzet keveréke található. Dominikánusok egy mottóját követik - holnap, és lehetséges, hogy nagyon gyorsan megfertőződik. Szeretne garantáltan luxusban maradni? Határozottan kényeztesse magát egy ötcsillagos szállodában. Örülni fog olyan gyümölcsöt tartalmazó asztaloknak, amelyeket nem talál üzletünkben. Kóstolja meg a friss kókuszdiót vagy csomagolja a saját szivarját. Szeretne látni friss kakaót? Kóstolni egy Mama Juan italt? Tehát menj a Dominikai Köztársaságba a lehető leghamarabb.

Kuba, a salsa ritmusában

A Kubában töltött nyaralás emlékeket idéz elő Salsa ritmusáról, illatos szivarjáról és Piñacolada ízéről. Itt váratlan kalandot fog tapasztalni, Kubában biztosan nem fog unatkozni. Feltétlenül látogassa meg a 20 km-re lévő Varadero strandot. A legszebb város Havanna, amelyet fel kell fedezni. A trópusi szigetre való utazás a múlt érzésével mindenképpen megéri.

Maldív-szigetek kristálytiszta vízzel

A Maldív-szigetek gyönyörű természetet, gyönyörű strandokat és tiszta vizet kínál. Ideális hely romantikus sétákhoz a tengerparton pálmafákkal és búvárkodással. A felszín alatt halak, teknősök, angolnafélék, sugarak és polipok sekélyeit lehet megfigyelni. A Maldív-szigeteken élvezheti a vízi sportokat, mint például szörfözés, vízisí, katamarán vitorlázás vagy búvárkodás a meghibásodott hajótörések között.

Válasszon bármilyen egzotikus úti célt. Lehetőség van kedvező áron.Címkék

nincs címke

Kategória