A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Amman (AMM)

Egész évben mehet a Holt-tengerre - nem fog unatkozni

Az azúrkék, csillogó vízfelület nem csak vonzó fürdőzésre és testfestésre gyógyiszapjal. Ez egy történelmi szimbólum, amely érdekli az ókori egyiptomiak, nabateusok, rómaiak. Izraeliek úgy néznek a Holt-tengeren, mint egy szem a fejükben.

Egész évben utaznak a Holt-tengerre. Évente turisták ezrei érkeznek ide, akik nemcsak egészségük, hanem történelmük miatt fürdésre jönnek ide. Épült üdülőhely Ejn Bobek, ahol megtalálható olcsó és luxus szállodák. Nem csak gyógyíthat, hanem sétálhat a Nahal Bobek sivatagi völgyéhez is, ahol átjárhat a Júdeai sivatag szikláin és elrejtőzhet a fák árnyékában.

Az Ein Gedi ősi kibutzi oázisa egy nemzeti park, amely a Holt-tengertől nyugatra található, Masada erőd közelében, amely nagyon népszerű turisztikai célpont. A Kr. E. Században Nagy Heródes építette. Híres menedékjogáról és haláláról, amelyet a zsidó lázadók találtak a rómaiak ellen. A helyi botanikus kert, valamint a kellemes úszáshoz való kellemes tó elvarázsolja.

A tenger bejáratánál frissítő standok és napozóágyak találhatók, amelyek zavartalanul megrontják a Holt-tenger szépségét. Az Ein Gedi Fürdő Kibbutztól három kilométerre délre található. Az ország tele van ásványvízzel és forró kénforrásokkal, és az iszapcsomagolásokkal együtt helyet nyújt a szervezet gyógyításához és méregtelenítéséhez, valamint egy részét a strand és a tenger. A Holt-tengerben a víz tízszer sósabb, mint a Földközi-tengeren.

A Holt-tenger egy sós tó, amely nem folyik, és a Nyugati-Ciszjordánia és Izrael között húzódik. A világ óceán felszíne alatt 420 méter alatt található, ez a legalacsonyabb expozíciós pont a föld felszínén. Mélysége legfeljebb 380 méter.

Fedezze fel a Holt-tenger szépségét, és feküdjön le a sárgyógyászatban. Csak vásároljon és maradjon az egyik luxus szállodában.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória