A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dortmund (DUS)

Düsseldorf belvárosa kerékpárral

Düsseldorf modern kabáttal büszkélkedhet, és követheti a történelem lépéseit Frederick Barbarossa császár idejéig.

A város központjában szó szerint kerékpáros ösvények találhatók. Kerékpárok bérelhetők egész nap.

Észak-Rajna – Vesztfália állam fővárosa, Düsseldorf a világ 10 legjobb életszínvonalához tartozik. Mit várhat egy turista tőle?

Határozottan látogasson el az óvárosba, bár kicsi, de valójában nagyon sok mindent kínál. Egy ilyen kis területen meglepően sok kocsma, étterem és bár található.

Ne hagyja ki a leghíresebb félig sötét vesztfáliai Altbier sör finom nedvességét, amely a leginkább erjesztett. Menjen az Altstadt óvárosába, és vezesse az óváros nevezetességeit az Altbier sörgyártás történetének magyarázatával együtt.

Ismerje meg Düsseldorf kultúráját és történelmét számos helyi múzeumban és galériában. Nagyon fontos gyűjtemény a K20 galéria - Kunstsammlung Nordrhein Westfalen - a Grabbeplatz téren. Pablo Picasso, Henri Matisse és Piet Mondrian festők művészeti kincseinek kiállításának köszönhetően ez az egyik világszínvonalú galéria. A művészeti galéria szintén műalkotás, amely már távolról is kiemelkedik egy fekete gránit homlokzattal. A mindennapi élet művészetével az NRW-fórum foglalkozik majd, az iparművészet, a formatervezés, a reklám, az építészet és a divat bemutatásával.

A Kunstpalast Múzeumban meglátogathatja a Robert Schumann multifunkcionális terem sok koncertjét is.

Düsseldorf minden bizonnyal lenyűgözi a modern építészet minden rajongóját. A város legismertebb látványa a Rajna partján található kikötő képe, modern adminisztratív és lakóépületekkel körülvéve. Ezt a kerületet Medienhafennek hívják, és kulináris élményt ígér.

Kerékpárral vagy gyalog, menjen a Rajna sétányhoz, amely az alagút felett fekszik, elrejtve egy forgalmas utat. Különösen nyáron ez a népszerű sétáló- és pihenőhely. Ne hagyja ki a hatalmas lépcsőn a Rajnán vitorlázó gőzhajókra néző kilátást, ez a romantikus hely különösen a szerelmes fiatal párkat vonzza.

vásároljon ma, és sok pénzt takarítson meg! A Prágából induló közvetlen járat biztosítja a kényelmes repülést.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória