A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Drumhellernek a dinoszauruszok számára

Magas hegyek, tavak, erdők, sivatag - ez a vad Kanada gazdagsága, Drumheller városában.

A mindenütt jelenlévő dinoszaurusz másolatok azt jelzik, hogy éppen belépett a Királyi Tyrell Múzeumba. Az első teremben a jól megőrzött dinoszaurusz csontokkal kapcsolatos kiállítást kínálnak, a következőben egy Tyrannosaur rex óriási csontvázát láthatja.

A múzeum többi része az őskornak megfelelően több részre oszlik. Megtudhatja, hogyan nézett ki az élet a paleozoikumtól az ember érkezéséig és a jégkorszakig. Vessen egy pillantást a trilobitokra és más víz alatti állatokra, az elsőtől a legegyszerűbbtől a bonyolultabbig.

A főcsarnok visszatartja a lélegzetét egy nagyobb és kisebb dinoszaurusz csontvázakkal teli szobában. A múzeum jégkorszak részében egy mamut vagy kardfogú tigris hatalmas csontvázát láthatja.

A múzeumban eltöltött idő mindenképpen megéri! Csatlakozzon kíváncsi látogatókhoz is!

Egy másik látnivaló Drumheller területén és környékén a homokkő táj. A hegyekben láthatja a talaj rétegződését, ami érdekes csíkokat hoz létre. A legérdekesebb látnivalók az úgynevezett “Hoodoos”, amelyek 5-7 méter magas oszlopok, amelyek tetejét sík kő borítja. Hirtelen egy teljesen más világban találja magát.

Drumheller mérföldkője egy 26 méter magas dinoszaurusz alakú zászló, ahol szerény díj ellenében felmászhat, és élvezheti a város lenyűgöző kilátását és a Badlands érdekes környező vidékét (ez egy nagyon szárazföld kifejezés).

Repüljön a lehető leghamarabb Calgarybe, kedvező áron, utazzon gyerekekkel, és takarítson meg repülőjegyárakat, készítse elő családját vonzó nyaralásra Kanadában!

Lásd még a Garibaldi-tót, amelyről az “I. tavak felfedezése” cikkben írtunk. és ismerje meg a példa nélküli!Címkék

nincs címke

Kategória