Dél-Amerikának sok mindent kínál. Andok dombjai, az amazóniai esőerdők, patagóniai gleccserek vagy inkák romjai. Ez csak néhány felejthetetlen kaland vár rád itt. De a kontinens városi életének is sok kínálata van, és biztos, hogy ne hagyja ki a riói strandokat

Útmutató Brazíliához
Brazília Dél-Amerika legnagyobb országa, területe meghaladja a 8,5 millió négyzetkilométert, és a világ egyik legkülönbözőbb kulturálisan és legnépesebb országa. Portugál, európai, őslakos amerikai, afrikai, ázsiai és közel-keleti bevándorlók választékos keveréke generációk óta harmonikusan él Brazíliában. Sokan meglepődve tapasztalták, hogy Sao Paulóban Japánon kívül van a legnagyobb japán közösség, míg a németek és az olaszok legnagyobb koncentrációja délen, Rio Grande do Sul és Santa Catarina területén él. Alapinformációk Turisztikai vízum Vízum nem szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Reál Javasoljuk az amerikai dollár viselését a jobb cseréhez több információ Jegyek 17 000 CZK-ból Prágai jegy ára több információ Miért menne Brazíliába Miért menne Brazíliába?
Aug 07, 2020 5 min
Bővebben ..
Útmutató Peruban
Peru olyan célpont, amelyet fel kell fedezni. Ez a hatalmas és zűrös ország ötvözi az ősi, a gyarmati és a modern hagyományokat felejthetetlen kulturális élményekben. Függetlenül az utazó típusától - történelmi rajongó, kalandor vagy ínyenc - Peru számtalan tevékenységet kínál, amelyek mindenkit kielégítenek. Nem meglepő, hogy ősi helyszínei, gyönyörű domborzata és változatos ökoszisztémája vonzza a látogatókat a világ minden tájáról, így Dél-Amerika egyik legnépszerűbb úti célja. Peru alapvető információi Turisztikai vízum 90 napnál rövidebb időtartamú turisztikai vízum nem szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Új Nap Az ár 7,57 CZK körül van 1 PEN esetében több információ Jegyek 19 000 CZK-ból Prágai jegy ára több információ Miért menne Peruban Peru elsősorban kalandos célpontnak számít, főleg hegyvidéki tájainak és a híres amazóniai esőerdőknek köszönhetően.
Aug 03, 2020
Bővebben ..