A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Dániában nem csak a Legoland van

Szeretné megtudni, hova utazzon gyerekekkel? Mi a helyzet Dániával? Nem csak a híres Legoland-t látogathatja meg. Mindenki ismeri a közkedvelt lego építő játékot, ezért gyermeke itt biztos nem fog unatkozni. A Legoland 1968-ban nyitotta meg kapuit.

Dánia magas életszínvonalú ország, de azt is érdemes megemlíteni, hogy számos látnivalóval és műemlékkel is rendelkezik. Dániát szeptembertől májusig a legideálisabb meglátogatni, akárcsak a többi skandináv országot. Gyönyörű természettel büszkélkedhet ez az ország. Sok időt fog tölteni kastélyok, paloták, múzeumok és galériák meglátogatásával. Ha a vizek szerelmese, itt a tengernél sem fog unatkozni. Lehetőség van szörfözésre, kajakozásra és horgászásra.

Kétségkívül a leglátogatottabb helyek közé tartozik Koppenhága. Két fontos látnivaló, melyet nem szabad kihagyni, a Tivoli vidámpark és a Kis hableány szobra. Látogassa meg a Nyhavnt és a Christiania Társadalmi kolóniát is. Érdemes megemlíteni a világhírű Kronborg kastélyt. W. Shakespeare Hamlet története ezen a helyen játszódik le. Hans Christian Andersen író szülőhelye Funen szigetén található. A sziget déli részén Európa legszebb, 16. századi kastélya is megtalálható.

Szereti a kávét? Akkor látogasson el Aarhus város kávézóiba. Skanzen és Dánia legnagyobb katedrálisa is itt található. Silkeborg környéke kilátást nyújt a gyönyörű, tavakkal fedte tájra. A természeti látványosságok közé tartozik a Møns Klint - kréta sziklák.

Hogyan juthat el Dániába? Repülővel a koppenhágai Kastrup repülőtérre. A Wizzair rendszeres járatokat indít. Budapestről két óra alatt megérkezhetünk a városba. A repülőtér és a városközpont között vonat és metró közlekedik. Busszal vagy autóval is eljuthat,ne hagyja ki a komppal való közlekedést se. Vonattal is utazhat Dániába, de ez viszonylag drága és hosszú út. Használja ki inkább a repülés által nyújtott előnyöket.Címkék

nincs címke

Kategória