A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Genf (GVA)

Csomagolja be macskáját és meleg hálózsákját! Egy bolíviai hat ezer várja a mászást

Ha havas, hatalmas szépséget akar meghódítani expedíció nélkül, és magas táborokat kell építeni, akkor menjen a gyönyörű magasságba emelkedő Nevado Sajama területéhez, amely lenyűgöző, 6542 méter tengerszint feletti magasságot ér el.

A La Paz és Oruro közötti vadonban Patacamaya városa fekszik, innen naponta mikrobusz indul Sajama falujába, ahol a kihalt vulkán alatt található az azonos nevű nemzeti park. Innen láthatja a fehér csúcsot is, ahol a cél áll. Az alaptábor körülbelül 4800 méter tengerszint feletti magasságban fekszik.

A csúcstalálkozóhoz vezető út hosszú, ezért induljon kora reggel, bár a mászás nem könnyű, a felkelő nap gyönyörű kilátása édes jutalom lesz.

Érdekes hóképződéseket bűnbánóknak hívják, amelyek a dél-amerikai hegyekben alakulnak ki. Szüneteltesse a macskákat a mászás legszorosabb része alatt, hogy fényképeket készítsen az egyedülálló napkelteről, mivel a bolíviai-chilei határon két gyönyörű kúp - Pomerape és Parinacota - jön ki Sayama árnyékából.

Az ilyen magas csúcsra való hegymászás hihetetlen élménye mellett érdemes ellátogatni a már említett nemzeti parkba.

Száma körül számos termálmedence található, amelyek közül néhány nyilvános. A helyi étteremben élvezheti az Alpaka steakét, amely híres finomság.

tőlünk vásárol a legjobb áron, plusz otthona kényelme alapján lefoglalhatja őket, és várhat egy teljesen más ünnepre.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória