A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zürich (ZRH)

Csomagold be csizmádat és indulj Gurten felé

A gyönyörű nyaralásnak nem kell csak a tenger mellett lennie. Tapasztalja meg a tiszta bernisi természet egyedi hangulatát, a csodálatos kilátást a hegyekre és az érdekes történelmi emlékek.

Menjen a Gürtendorfli festői falujába, faházaival, ahonnan kellemes sétát tehet a Gurten-hegy tetejére, ahonnan kilátás nyílik a környező vidékre. Pihenhet a padon is, ami érdekessé teszi Gurten-t. Annak ellenére, hogy a tengerszint feletti magassága mindössze 864 méter, számos gyermekek látványossága, színház, étterem és mindenekelőtt egy megfigyelő torony található.

Télen még síelni is lehet, tehát lehetősége van bármikor élvezni a remek repülőjegy-árakat.

Ha többnapos ünnepet választ, akkor a következő napokban nem fog unatkozni. Bern büszkélkedhet a Zytglogge csillagászati órával is, ahol az alakok óránként mozognak. Szabadidejét a helyi múzeumokban, például a puskamúzeumban, a svájci alpesi múzeumban vagy a történelmi múzeumban is ki lehet tölteni.

Határozottan ne hagyja ki a botanikus kertet, az Einstein házát és a székesegyházat. Vincent. Gyönyörű emléktárgyak és jó ételek vásárolhatók a történelmi belvárosban.

Időjárási viszonyok szerint a svájci metropolisznak számos úszómedencéje van, amelyek ingyenesen elérhetők. Az úszáshoz és a vízi szórakozáshoz több medencét is használhat közvetlenül a Parlament épülete alatt, vagy épített bejáratot a tiszta Aare-folyóhoz, amely szó szerint vonzza a forró nyári napokon való lehűlést.

Inkább a kerékpáros kirándulásokat szereti a svájci metropoliszban? Használja ki az ingyenes 4 órás kerékpárkölcsönző szolgáltatást.

Svájcot a városokban és a természetben levő tisztaság, az egészséges életmódra, az ökológiai termékekre és a barátságra helyezi a hangsúlyt, amelyet közvetlenül a gyönyörű országba érkezéskor és a szép Bern városába érkezéskor szeretni fog.

Élvezze a túrázást a tenger felett ebben az évben, és töltsön el egy kellemes nyaralást. Csak nálunk vásárolhat olcsó repülőjegyeket Bernbe.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória