A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bécs (VIE)

Cserélje ki a Cseh hegységeket az alpesi síelésre (II. Rész)

Ausztriához és Svájchoz hasonlóan Olaszország és Franciaország a síelők paradicsoma. Az egyedi sípályák és lejtők garantáltan szeretik a síelést.

Minden bizonnyal az európai síelési tippek közül választhat Önnek!

Próbáld ki a kezüket a híres Gran Rise-i Férfi Óriás-szlalomverseny indulásakor. A dél-tiroli Alta Badia gyönyörű olasz síközpontjában egy Gran Risa pálya kevesebb, mint 1,3 km hosszú és 448 méter tengerszint feletti magasságban mászik.

Olaszország északi részén, Plose-ben található a Trametsch sípálya. 9 km hosszú és kellemesen masszív, érdekes profilú, 1400 m tengerszint feletti magasságban. Egy kis képességgel a Trametsch lesikló és kezdő síelő. A lejtők lenyűgöző kilátást nyújtanak a Dolomitokra és a Brixen-csúcsokra.

A Dolomitok szívében, a dél-tiroli Val Gardena-ban található a 10,5 km hosszú La Longia sípálya. Tökéletes síelés és csodálatos kilátás nyílik a Dolomitokra. A pálya eleje a Seceda tetején van, ahonnan enyhe fordulatokkal a Cuca Saddle felé fordul. Ez a síelés megéri! A sziklák között élénk vízesésekkel és jégkristákkal fut. Minden síelő nagy nehézségek nélkül képes meghódítani ezt a sípályát.

A havas Franciaország gyönyörű.

Ismerje meg a híres Vallée Blanche-t Chamonix-ban - ez szinte minden síelő álma. Itt egy 20 km hosszú terep leszállással vár rád, ahol a pálya 2700 méterrel csökken. Az itt található nézetek egyszerűen felülmúlhatatlanok. A lejtő közepén álljon meg teát keresni a Requin kunyhóban. A pálya középhaladó síelők számára is átjárható.

Síelés gyermekekkel

A 13 km hosszú lejtőn 2205 méteres tengerszint feletti magasságban a Les 2 Alpes üdülőhelyben szinte minden síelő felmászik gyermekeivel. Ez az egyik leghosszabb alpesi pálya a gleccser legmagasabb pontjától, 3500 m tengerszint feletti magasságból vezet a Mont de Lans kis faluban, amely a fő szállási központ Les 2 Alpes szintje alatt fekszik.

Foglaljon repülőjegyeket Olaszországba és Franciaországba otthonának melegéből, élvezze a síeléssel teli téli ünnepet egy gyönyörű tájban! A legolcsóbb jegyeket csak velünk veheti meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória