A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bécs (VIE)

Csehországot idén alpesi síre cserélni (II. rész)

Ausztriához és Svájchoz hasonlóan Olaszország és Franciaország a síelők paradicsoma. Egyedülálló pályák és lejtők garantálják a síeléssel eltöltött napokat. Európai síelési tippjeink közül biztosan válogat majd!

Próbálja ki első kézből a férfi óriás-műlesiklás világkupa futamának rajtját a híres Gran Rise-on. A dél-tiroli Alta Badia gyönyörű olasz síközpontjában található a Gran Risa pálya, amely kevesebb, mint 1,3 km hosszú és 448 méteres szintemelkedést tesz lehetővé.

Észak-Olaszországban Plose településen található a Trametsch sípálya. 9 km hosszú, kellemesen masszív, érdekes profilú, 1400 méteres szintemelkedést tud leküzdeni. Egy kis ügyességgel Trametsch egy kezdő síelőt is lebukik. A lejtőkről csodálatos kilátás nyílik a Dolomitokra és Brixenre.

A Dolomitok szívében, a dél-tiroli Val Gardena völgyben található a 10,5 km hosszú La Longia sípálya. Tökéletes síelés és csodálatos kilátás a Dolomitokra csak Önre vár itt. Az útvonal eleje a Seceda tetején van, ahonnan enyhe kanyarokban zuhan a Cuca-nyeregbe. Ez a síelés megéri! Ragyogó vízesésekkel és jégesésekkel körbevezetik a sziklákat. Ezt a pályát minden síelő nagyobb gond nélkül meghódítja.

A havas Franciaország gyönyörű

Vegyük a híres Chamonix-i Vallée Blanche-t, amely szinte minden síelő álma. Itt egy 20 km hosszú, nyílt terepen áthaladó ereszkedés található, ahol a pálya 2700 métert ereszkedik le. A kilátás itt egyszerűen verhetetlen. A kijárat közepén álljon meg teázni a Requin Hut hegyi kunyhóban. A pálya középhaladó síelők számára is járható.

Síelés gyerekekkel

A Les 2 Alpes üdülőhely 13 km-es, 2205 méteres szintemelkedéssel járó ereszkedését szinte minden síelő és gyermekei meghódítják. Ez az egyik leghosszabb alpesi túraútvonal a gleccser legmagasabb pontjától vezet 3500 m-es magasságban Mont de Lans kis faluba, amely a fent említett fő szálláshely, a Les 2 Alpes szintje alatt található.

Repülőjáratok Olaszországba és Franciaországba Foglaljon most otthona melegéből, és élvezze a síeléssel teli téli vakációt a gyönyörű vidéken! A legolcsóbb jegyeket csak nálunk vásárolhatja meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória