A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zambezi (BBZ)

Csatlakozzon a Victoria Falls-i nyaralásra

Két éjszakára a Victoria Falls-ba menni óriási hiba. Töltsön legalább 4-5 éjszakát nyaralása alatt, és gazdag nyaralási élményeket fog majd élvezni.

A Victoria Falls a Zambezi folyón fekszik Afrikában, 1800 méter széles és negyven méter mélyre esik. Kipróbálhatja például a bungee jumping-t. Ugorhat a hídról, amely összeköti a Zambezi folyót. Ha bátor vagy, akkor a 111 m mélyre esés teljes kaland lesz. Nincs ami miatt aggódni. A bungee jumping szolgáltatók elkötelezettek az ügyfelek teljes biztonsága mellett. Tandemot is kipróbálhat, ha először ugrani. Ajánlott a reggeli órák használata. Este várakozási sorok.

A Victoria Falls környéke nem csupán egy pillantást vet a világ lélegzetelállító csodájára, hanem rengeteg aktív lehetőséget kínál, mint például horgászat, játékfigyelés. Mindenekelőtt a horgászat nagyon vonzó. Halászhat a vízesések felett és a partról, ahol a folyó szintje nagyon nyugodt. Vonzó trófea a Tigerfish, amelynek súlya legfeljebb 15 kg. A vízesések alatti folyó nagyszerű vonzereje az adrenalin sportok szerelmeseinek. Lehet menni a különféle nehézségi fokú vadvizekről, de ne felejtsen le megy le a meredek lejtőkön a kanyon aljára. Napos tutajokkal is utazhat.

A Victoria vízesésnél sétálhat oroszlánokkal. Milyen látványos és erőteljes vízeséseket észlelhet, miután helikopterrel repültek felett. A legrövidebb járat 12 percig tart, de mindenképpen érdemes megnézni.

Válasszon egy váratlan kalandot a Victoria vízesés felé. Vásárolj, és elmehetsz Afrikába. Az ország és lakosai izgatják Önt, hogy visszatérjenek ide, elsősorban érintetlen természete miatt.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória