A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bécs (VIE)

Csatlakozzon a légi kalandpiacokhoz és Európába tett túrákhoz

Ausztria

Salzburg adventi időben

Tapasztalja meg a felejthetetlen élményeket és a karácsonyi ihletet, minden város adventi piacokon él, egyedi karácsonykor, varázslatos légkörben. Mindegyiknek megvan a saját karácsonyi szimbóluma, amely közül a leghíresebb a hatalmas lámpás Szentpéterváron. Wolfgang.

Nagyon csodálatos utazás Felső-Ausztriába, ahol a karácsony előtti időszakban a legjobbakat fogja látni. Élvezze a felejthetetlen hangulatot Steyr városában, ahol Christkindl (Jézus) hagyomány szerint él. A nap folyamán az élénk Christkindldel találkozhatunk a téren, a karácsonyi múzeum és annak legnagyobb gyűjteménye szintén megér egy látogatást.

történelmi karácsonyi díszekkel a világon (Bohémia is). Steyr közelében található Steinbach város, Ausztria legnagyobb adventi naptárával és az egyedi Óvoda házával.

Splendid Advent Bécs

A legszebb dolog, amit karácsonykor megtapasztalhat a bécsi városháza karácsonyi vásárán, amikor egy varázslatos karácsonyi jelmezbe csomagolják, és az év legszebb ünnepe néhány nappal korábban kezdődik.

Németország

Romantikus advent a dél-bajorországban

Szánjon rá időt arra, hogy ellátogasson a Kapellplatz-ban, az egyik legszebb Németországban, a karácsonyi vásárra és a Tüsslingi kastély adventi piacára.

A közeli Berchtesgaden város adventpiacokkal is büszkélkedhet a történelmi téren és a kastély területén.

Csodálatos adventi drezda

Közvetlenül Drezdába érkezés után fedezze fel a városközpontot és a gyönyörű adventi piacokat, amelyek közül a leghíresebb az adit piac. Még a legrégebbi is

Karácsonyi vásár Németországban, amelyet 1434 óta tartanak itt.

Berlin legnagyobb piacai

Töltsön elég időt az Adventi piacok meglátogatására a Gendarmenmarktnél, a legnagyobb a “Nagy Berlini Piacok”, amely az Alexanderstrasse-tól az Alexanderplatzig terül el.

Egyéb adventi gyöngyök egyértelműen Nürnberg, Bamberg és Rothenburg.

Az advent repülési túrák Londonba és Milánóba nagyon vonzóak. A londoni Hyde Park téli királysággá alakul át, ahol Advent idején nagy karácsonyi vásár található, miközben Milánóban engedje magának a kísértést, hogy érdekes és szokatlan karácsonyi ajándékokat vásároljon, például a kézműves világkiállításon.

Foglaljon most velünk Ausztria és Németország legolcsóbb járatait, ne hagyja ki a szomszédaink legszebb és legszebb adventi piacát!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória