Kedves utazók, hogyan lehet felkészülni a koronavírus elleni utazásra? Íme néhány pont, amelyek segítenek az utazások, a nemzetközi járatok, a vakáció vagy az üzleti út biztonságosabb kezelésében a COVID-19 járvány idején. A változó körülmények miatt javasoljuk, hogy az utasok vegyék fel a kapcsolatot a Külföldi Kirándulások Információs Központjával, 22 41 83 200 tel. A vonal hétfőtől péntekig, 8-16 óra között áll rendelkezésre.

Oltás a COVID-19 ellen, EU tanúsítvány

A COVID tanúsítvány július 1-je óta érvényes az Európai Unióban. A covid bizonyítvány birtokosai - néhány kivételtől eltekintve - minden további korlátozás nélkül garantáltan átlépik a határokat. Konkrét információkat az alábbi országszövegben talál. Tekintettel azonban az Unió egy részén megfertőződött emberek számának növekedésére, elképzelhető, hogy egyes államok a jövőben megkövetelhetik az úgynevezett kovid útlevelek tulajdonosaitól például egy további tesztet vagy karantént.

A COVID-19 tesztelése a Václav Havel repülőtéren

Elindítottuk a COVID-19 tesztelésének lehetőségét a Václav Havel repülőtér közvetlen közelében. Az ajánlat minden olyan utasra érvényes, akinek menetrend szerinti indulása vagy indulása van érkezés Prágába/Prágába, és tesztelni kell őket.

A K2 Pharm Technology jelenleg végzi ezeket a PCR és antigén vizsgálatokat tesztelést biztosít a GoParking Prague Ruzyně repülőtéren utazási ügyfeleink számára irodák. Mindkét esetben ezek a világ legjobb tesztjei és az ár és a minőség arányában teljesen kiemelkednek ebben az összehasonlításban.

Árajánlat:

 1. A PCR teszthez, ha szállodát vagy jegyet rendelt tőlünk, akkor verhetetlen 990 CZK-t fizet.
 2. Másoknak fejenként 1590 CZK.
 3. Másoknak legfeljebb 4 órás eredmény esetén fejenként 2250 CZK.

A teszt eredményeit teljes mértékben elismerték a külföldi utazások esetében.

Foglalási űrlap

A teszt pontos dátumának és időpontjának ütemezéséhez foglalás szükséges. Ezt ingyenesen megteheti az alábbi űrlap segítségével:

További információk a megrendelőlaphoz

 1. Hagyja a mezőt az indulás előtti tesztnapon vagy az érkezés után üresen, ha változat nem érvényes. Töltse ki a dátum és az idő után, vagy jelzésként, pl. 2021. 1.7 reggel.
 2. Az Ön által elküldött adatokat kizárólag és kizárólag azonnali műveletekhez használják a COVID-19 teszt fenntartásának biztosításához kapcsolódik.
 3. A szükséges adatok kitöltése és az űrlap elküldése után várjon hívást A WEB SHOP FLY ügyfélszolgálat, aki megbeszéli Önnel a látogatás részleteit és adjon meg további információkat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amíg érvényesek a gyáva előírások, a csehek és a szlovákok elhagyhatják Bécset?

Igen, a cseh és szlovák állampolgárok a bécsi repülőtérről utazhatnak. Továbbra is lehet negatív teszt, kötelező karantén és regisztráció nélkül belépni Ausztriába a következő esetekben, amelyeket a belépéskor hitelesen kell igazolni:

Tranzit vagy átszállítás Ausztrián megállás nélkül, amely kivételesen érvényes a szükséges megszakítások esetén is. Szállítás a repülőtérre, vagy személyszállítás a repülőtérről Flughafen Wien Schwechat, ill. a bécsi központi pályaudvarról, a Hauptbahnhof Wien-be/vissza, lehetséges, de csak akkor, ha az utas, ill. kíséretük az import/export után azonnal elhagyja Ausztria területét.

A repülőtéren pedig kötelező FFP2 légzőkészüléket viselni, a műtéti kendőket 2021. január 25-től nem fogadják el.

Použitý zdroj: Az Osztrák Köztársaság jogi információs rendszere

Hogyan működik a FRANKD PCR teszt?

A FRANKD szabadalmaztatott technológiát használ a tesztelési folyamat termelékenységének javítására, annak felgyorsítására, egyszerűsítésére és jelentős költségcsökkentésére a szokásos laboratóriumi RT-PCR tesztekhez képest. Az egyszerűsített eljárás lehetővé teszi a helyszíni tesztelést képzett személyzet felhasználásával. A FRANKD teszteket Európában gyártják, egyedi technológiát alkalmaznak, és nem versenyeznek ugyanazokkal a mutatókkal, amelyeket a standard RT-PCR laboratóriumi tesztek használnak.

A FRANKD-vizsgálatok olyan NAAT-vizsgálatok, amelyek lehetővé teszik a nukleinsavak kimutatását izotermikus amplifikációs reakcióban. Ebben az esetben 30 percen belül izoterm reakcióban detektálhatjuk a SARS-CoV-2 RNS-t. Lehetővé teszik az eredmények RNS-tisztítási lépés nélkül történő megszerzését, és közvetlenül tesztelhetnek egy tamponból vett mintát, minimalizálva ezzel a hamis pozitív eredményeket. Ez egy olyan módszer, amely körülbelül 60 perccel gyorsabb, mint a szokásos RT-PCR teszt. Ez lehetővé teszi a teszt átváltását szűrővizsgálatokra.

A FRANKD tesztek ideális tesztek a repülőtéri teszteléshez, mivel gyorsak és egyszerűek.

Mi az alapja a Healgen Ag Rapid antigéntesztnek?

Az Ag Rapid Test kazetta (tampon) egy immunokromatográfiai membránvizsgálat, amely rendkívül érzékeny monoklonális antitesteket használ fel a SARS-CoV-2-ből származó nukleokapszid fehérje kimutatására közvetlen nasopharyngealis (NP) tamponban.

A tesztcsík a következő részekből áll: mintapárnák, reagenspárnák, reakciómembránok és abszorbens párnák. A reagenspárna kolloid aranyat tartalmaz konjugálva anti-nukleokapszid monoklonális antitestekkel, a reakciómembrán másodlagos antitesteket tartalmaz a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérjével szemben. A tesztcsík a műanyag eszközbe van rögzítve.

Amikor a mintát hozzáadják a mintatartó lyukhoz, a reagenspárnában megszárított konjugátumokat feloldjuk és a mintával együtt vándorolunk. Ha a mintában jelen van a SARS-CoV-2 nukleokapszid antigén, akkor az anti-SARS-2 konjugátum és a vírus között komplex képződik, amelyet a tesztvonalba bevont specifikus anti-SARS-2 monoklonális antitestek fognak el. (T) régió. A tesztvonal (T) hiánya negatív eredményt mutat. Az eljárási szabályozáshoz mindig egy piros vonal jelenik meg a kontrollvonal (C) területén, ami azt jelenti, hogy a helyes mintatérfogatot adták hozzá.

Flymeto - Obrázek 1: Příklady výsledků testu

Az antigéntesztek kritikus kérdése nem a specifitás (hamis pozitív eredmények) vagy az érzékenység (hamis negatív eredmények), hanem a kimutatási határ (LoD). Megmutatja, mennyire jó a teszt az alacsony vírusterhelés befogására tünetmentes embereknél. Az antigénvizsgálatok eltérő LoD méréseket alkalmaznak, mint az RT-PCR vizsgálatok, az antigénnel történő antigénazonosítás jellege miatt, szemben az RNS-sel.

Ennek eredményeként kevésbé pontosak, mint az RT-PCR, de még mindig óriási különbség van a rendelkezésre álló vizsgálatok között. Az antigéntesztek többségének nagyon magas LoD-értéke lesz, ezért korlátozottan használják tünetmentes vagy akár tüneti esetek előállítására. A hatékony teszteléshez a lehető legjobb LoD-vel rendelkező tesztre van szükség.

Ki biztosítja a COVID-19 tesztelését a Václav Havel repülőtéren?

A PCR és az antigén tesztelését partnercégünk [K2pharm s.r.o.] biztosítja (http://www.k2pharm.cz/).

Flymeto - K2Pharm s.r.o. logo

Más országok közlekedési lámpái

Az egész világ jelenlegi utazási jelzőlámpáját és az idegenforgalomra vonatkozó egyéb ajánlásokat az amerikai publikálja CDC.gov: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html

vettem egy jegyet. És most

Ha jegyet vásárolt, javasoljuk, hogy kövesse a fuvarozó adatait itt: cég honlapja. Általában lehetséges a jegy törlése vagy megváltoztatása. Ezen változtatások szabályait azonban a légitársaság szabályai szabályozzák.

Minden fuvarozónak megvan a maga eljárása. Visszatérítés esetén a járat mindig kapcsolatba kell lépnie velünk. Tájékoztatjuk Önt a feltételekről és megszervezzük a visszatérést pénz.

Ha a járata később van, mint a következő hét, javasoljuk várja meg a lemondást. A légitársaságok fokozatosan lemondják a járatokat, így rajtad múlik repülés még változhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden visszatérítést ügynökeinknek kell teljesíteniük. Abban az esetben, ha értesítést kap a neked fizetendő összegről vissza kell küldeni nekünk, hogy ezt a pénzt is el tudjuk küldeni Bankszámláját.

Szállítói információk

Emirates

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A vállalat létrehozta a „KEEP YOUR JEGY “, amikor a jegy törölhető és felhasználható ugyanarra a járatra egy másikban dátum. Ez a program egy évig érvényes. Ha ez a megoldás nem neked való kielégítő, a visszatérítésre a jegy általános feltételei vonatkoznak.

Qatar Airways

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A fuvarozó utalványok lehetőségét kínálja a megvásárolt jegy értékében. Ezen utalvány alapján lehetőség van vásárlásra bármely, ugyanolyan vagy magasabb értékű jegy Katarból.

Török légitársaság

A megoldások mindig egyenként, lépjen velünk kapcsolatba.

Iberia

Visszatérítés utalványon keresztül lehetséges.

Az eljárás más vállalatok esetében nem egységes.

Utazási ajánlások

Védje önmagát és a járműben utazókat. Figyelni megfelelő kézhigiénét és védjen száját kendővel vagy légzőkészülékkel. Minimalizálja az emberekkel való kapcsolatot, és ha lehetséges, tartsa biztonságban távolság.

 1. Viseljen maszkot, amely eltakarja az orrát és a száját, hogy megvédje önmagát és másokat.
 2. Maradjon 1,5 méterre másoktól, akik nem laknak veled.
 3. Kerülje a tömeget.
 4. Kerülje a rosszul szellőző belső tereket.
 5. Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel. Ha szappan és víz nem áll rendelkezésre, használjon kézfertőtlenítőt.

Webhely linkek

Részletesebb információk a következő weboldalakon találhatók:

A WEB SHOP FLY nevében jó egészséget kívánunk ezekben a nehézekben nap, és hisszük, hogy együtt megfontoltan kezeljük a helyzetet!