Kedves utazók, hogyan lehet felkészülni a koronavírus elleni utazásra? Íme néhány pont, amelyek segítenek az utazások, a nemzetközi járatok, a vakáció vagy az üzleti út biztonságosabb.

Oltás a COVID-19 ellen, EU tanúsítvány

A COVID tanúsítvány július 1-je óta érvényes az Európai Unióban. A covid bizonyítvány birtokosai - néhány kivételtől eltekintve - minden további korlátozás nélkül garantáltan átlépik a határokat. Konkrét információkat az alábbi országszövegben talál. Tekintettel azonban az Unió egy részén megfertőződött emberek számának növekedésére, elképzelhető, hogy egyes államok a jövőben megkövetelhetik az úgynevezett kovid útlevelek tulajdonosaitól például egy további tesztet vagy karantént.

Más országok közlekedési lámpái

Az egész világ jelenlegi utazási jelzőlámpáját és az idegenforgalomra vonatkozó egyéb ajánlásokat az amerikai publikálja CDC.gov: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html

vettem egy jegyet. És most

Ha jegyet vásárolt, javasoljuk, hogy kövesse a fuvarozó adatait itt: cég honlapja. Általában lehetséges a jegy törlése vagy megváltoztatása. Ezen változtatások szabályait azonban a légitársaság szabályai szabályozzák.

Minden fuvarozónak megvan a maga eljárása. Visszatérítés esetén a járat mindig kapcsolatba kell lépnie velünk. Tájékoztatjuk Önt a feltételekről és megszervezzük a visszatérést pénz.

Ha a járata később van, mint a következő hét, javasoljuk várja meg a lemondást. A légitársaságok fokozatosan lemondják a járatokat, így rajtad múlik repülés még változhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden visszatérítést ügynökeinknek kell teljesíteniük. Abban az esetben, ha értesítést kap a neked fizetendő összegről vissza kell küldeni nekünk, hogy ezt a pénzt is el tudjuk küldeni Bankszámláját.

Szállítói információk

Emirates

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A vállalat létrehozta a „KEEP YOUR JEGY “, amikor a jegy törölhető és felhasználható ugyanarra a járatra egy másikban dátum. Ez a program egy évig érvényes. Ha ez a megoldás nem neked való kielégítő, a visszatérítésre a jegy általános feltételei vonatkoznak.

Qatar Airways

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A fuvarozó utalványok lehetőségét kínálja a megvásárolt jegy értékében. Ezen utalvány alapján lehetőség van vásárlásra bármely, ugyanolyan vagy magasabb értékű jegy Katarból.

Török légitársaság

A megoldások mindig egyenként, lépjen velünk kapcsolatba.

Iberia

Visszatérítés utalványon keresztül lehetséges.

Az eljárás más vállalatok esetében nem egységes.

Utazási ajánlások

Védje önmagát és a járműben utazókat. Figyelni megfelelő kézhigiénét és védjen száját kendővel vagy légzőkészülékkel. Minimalizálja az emberekkel való kapcsolatot, és ha lehetséges, tartsa biztonságban távolság.

  1. Viseljen maszkot, amely eltakarja az orrát és a száját, hogy megvédje önmagát és másokat.
  2. Maradjon 1,5 méterre másoktól, akik nem laknak veled.
  3. Kerülje a tömeget.
  4. Kerülje a rosszul szellőző belső tereket.
  5. Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel. Ha szappan és víz nem áll rendelkezésre, használjon kézfertőtlenítőt.

Webhely linkek

Részletesebb információk a következő weboldalakon találhatók:

A WEB SHOP FLY nevében jó egészséget kívánunk ezekben a nehézekben nap, és hisszük, hogy együtt megfontoltan kezeljük a helyzetet!