A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Costa Daurada strandokat és nevezetességeket kínál

Szereted a tengert, de nem akarok minden nap a tengerparton gurulni? Szeretne tudni érdekes helyeket? Ezután nyaraljon a Costa Daurada spanyol partján, amely Katalónia déli részén fekszik. Itt található a római és a középkori Tarragon, amely közvetlenül a tenger mellett fekszik, és számos mérföldkő található a szárazföldön. Meglepni fogja a lélegzetelállító táj, a nagyon gyorsan változó természettel, amikor egy nem túl érdekes síkságot lát, amely hegyekké és lombhullató erdőkké alakul.

Látnivalók közül megtekintheti a Szent Román templomot Michala. Élvezni fogja a város központját, amely a Major teret alkotja, gótikus palotákkal körülvéve. A Miasszonyunk gótikus temploma néhány lépésre található a tértől. A parttól 50 km-re található az 1153-ban alapított kolostor, amely a Serra de Prades lábánál emelkedik fel.

Siurana de Prades falu 21 lakosú. Ez egy nagyon népszerű hely a hegymászók körében. A Siurana és a Serra de Montsant hegyek függőleges és kissé túlnyúló falaival a hegymászók teljes paradicsoma. A leghíresebb ember ezen a téren Toni Arbones, mászó úr, mivel sok cseh hegymászó dicsérte őt, aki szintén táborozik itt.

A tengertől mindössze 10 km-re fekszik Reus, ahol Antoni Gaudi építész született. A nagyon eredeti projektek nemcsak Barcelonában híresek. Maga Reus több mint hatvan szecessziós épületet kínál. Béreljen egy autót egyértelműen, mert rengeteg látnivaló található. Van egy helyi buszjárat Reusba.

A Costa Daurada összes üdülőhelyének saját információs központja van, ahol különféle prospektusokat, térképeket és terveket találhat. Nem csak a kulturális emlékekről olvashat, hanem akkor is, ha kulturális esemény zajlik. Prágából légi úton juthat el ide. olcsón kapsz. A repülőtérről közvetlen buszok érkeznek az üdülőhelyekbe.Címkék

nincs címke

Kategória