A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Marseille (MRS)

Camargue, paradicsom a földön

Nem kell ellátogatnia Afrikába, hogy közelről megnézze a flamingó lakosságát. A nagy népesség egész évben Dél-Franciaországban él Provence-ban. Van egy vizes táj, amely a Rhone két karja között fekszik. A terület tele van nádasokkal, csatornákkal és sósvízi tavakkal. Több mint 400 madárfaj él itt. A park kiterjedt és több kör alakú utat vezet, ahol több megfigyelési pont is található. Vannak madárházak is a bejáratnál. A gének ülnek a fákon, és jégmadár jelenik meg a tó felületén. Ez az egyedülálló hely áprilistól szeptemberig látogatható idegenvezetéssel. Lenyűgöző táj is megfigyelhető, még ha a hajón gyerekek is vannak. Kirándulhat a TIKI III gőzhajóval.

A Camargue-nak saját színe van, amely magában foglalja a fekete bikákat, a vadon élő fehér lovakat is, akik becsapódás után a régió lovaglásának egyik eszközeként szolgálnak. Látogasson el a Tour Carbonnière-ba, amely korábban őrizte a hozzáférést az Aigues Mortes-hez. Éhes vagy? Menjen étkezni Saintes-Maries-de-la-Merbe. A vendéglők finom tenger gyümölcseit, bouillabaisse-t és halat kínálnak. Az éttermek nem beszélnek nagyon jól angolul.

A flamingók felé vezető úton látogasson el Saint Gilles városába is. Van egy gyönyörű templom látványosan díszített portállal. A kolostor a 12. századból nyúlik vissza, és az Ó- és az Újszövetség jeleneteit mutatja be. A templomnak van egy földalatti kripta, amely nem túl kellemes történelmével büszkélkedhet.

Néhány kilométerre Camargue-tól található Arles városa. Számos római és román emlékművet kínál, és az UNESCO világörökség része. A bor északi részén a rizst és a rizst termesztik. Arlestól nem messze található az Alpily Nature Park. Központjában egy mészkő hegység található, amelyet minden bizonnyal nem szabad kihagyni. La Ciotatban megtalálhatja a világ legrégebbi moziját.

Menni akar Camargue-ba? Akkor repülővel repülni. olcsón fog kerülni. A párizsi repülőtérről autóval eljuthat Provence-be vagy repülhet Marseille-be.Címkék

nincs címke

Kategória