Brazília egy gyönyörű és hatalmas ország Dél-Amerikában. Sok ember számára nyaralási célpont, bár az itteni jegyek viszonylag drágák. Tanácsot adunk arra, hogyan lehet pénzt megtakarítani, amikor jegyeket vásárol Brazíliába.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt elkezdené vásárolni a jegyeket Brazíliába, javasoljuk, hogy olvassa el a mi oldalunkat Cikk a brazíliai időjárásról és a látogatás céljának meghatározásáról. Neked is megteheti Szolgáltassa cikkünket Brazília érdekes helyeiről.

Januártól márciusig

A tengerparti nyaralás legjobb szezonja a nyár, januártól márciusig

Júniustól októberig

A tenger hideg Riónál, sőt 14 ° C-on hideg Rio Grande do Sul partja mentén

Brazíliába

Lety z Prahy do Brazílie

Fixme, add title

Ceny letenek od 17tis. Kč

Mennyibe kerül egy jegy Brazíliába

A Brazíliába és más úticélokra szóló jegy ára több szemponttól is függ. Az ünnepek és vakációk alatt a jegyek általában a legdrágábbak. Az utazó nagy érdeklődése azonban a főszezonban versenyképes küzdelemben lenyomja az árakat, ezért jó, ha rugalmasak vagyunk, és főleg több helyről kell keresni az indulást, nem csak Prágából. A legjobb jegyár megtalálásához javasoljuk rugalmas jegyár-keresés webhelyünkön használatát.

Mikor kell jegyet vásárolni Brazíliába

Javasoljuk, hogy több hónappal korábban vásároljon jegyet. A weboldalunkon található keresési szolgáltatás, amely az Ön számára a legjobb árat keresi, segít megtalálni a legolcsóbb jegyet az Ön által kiválasztott dátumban.

A grafikon leírja a prágai jegyek minimális megtalált árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikon további adatai az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill teljes csapadékmennyiség, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Rio de Janeiro között, HUF-ban

Jegyárak Londonba

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Sao Paulo Guarulhos között, HUF-ban

Legjobb nap indulás Brazíliába

Általánosságban elmondható, hogy ha egyedül utazik, akkor jobb, ha a hét közepén repül, mert a hétvégén és környékén a jegyek drágábbak. Ezért a legjobb, ha kedden-kedden indulási időpontokkal keresünk jegyeket. A rendeltetési hely heteinek számát az Ön belátása szerint hagyjuk.

GYIK a Brazíliába szóló jegyek vásárlásához

Válaszokat keres a kérdéseire? Elkészítettük az Ön számára a leggyakoribbakat.

Milyen légitársaságok repülnek Brazíliába?

Prágából Brazíliába nem lehet közvetlen légi összeköttetéssel eljutni. Különböző európai városokban lehet átjutni, mint például a TAP Portugal, Lufthansou, KLM.

Mennyi ideig tart egy brazíliai repülés?

Mivel Prágából Brazíliába nem lehet közvetlen légi összeköttetéssel eljutni. a repülés hossza a megállások számától és hosszától függ.

Hol lehet jegyet venni Brazíliába?

Ha úgy dönt, hogy jegyet vásárol Brazíliába, akkor ezt megteheti a weboldalunkon. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, ne habozzon, írjon nekünk online csevegési vagy e-mail címünkre. Telefonon is kapcsolatba léphet velünk a következő címen:. Kapcsolat az oldal végén.

Mit kell tenni a leszállás után Brazíliában

A brazil rendőrök köztudottan nagyon komolyan veszik a bevándorlási folyamatot. Tehát az első belépés Brazíliába gyakran összehasonlítható Amerikába való belépéssel: sok adminisztráció, sok szabály, valamint sok bizonyíték és dokumentáció.

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ország minden külföldi látogatójának problémája lesz Brazíliába történő belépés. Csak jó erre felkészülni.

Mint más országokban, legalább cserélje ki a legszükségesebb készpénzt, bár nem javasoljuk, hogy mindent közvetlenül a repülőtéren cseréljen. Ezután válassza ki a legmegfelelőbb szállítási módot, és megkezdődhet a vakáció.

Miért menne Brazíliába

Brazília nemcsak a látványos strandokról és partikról ismert. A 2014-es FIFA-világbajnokság és a 2016-os olimpiai játékok házigazdájaként még jobban megnőtt a látogatók száma. Még ha nem is vonzza a sport vagy a bátorítás gondolata, Brazília mindenképpen elvarázsol.

Népszerű járatkombinációk Brazíliába

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Brazíliába az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Brazíliába az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Brazíliáról

Már van Brazíliába jegyed? Olvassa el a Brazíliáról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Brazíliába